McTominay stolt af at bære anførerbindet

Det var en tydelig stolt McTominay, der efter kampen satte lidt ord på hans matchvindende mål med anførerbindet om venstre arm.

Scott McTominay ledte her til aften United-holdet på banen med anførerbindet om venstre arm i fraværet af den vanlige kaptajn Harry Maguire. En oplevelse den tidligere akademispiller sætter en stor ære i.

– Da træneren [Solskjær] fortalte mig det (om kaptajnvalget, red.), var et surrealistisk øjeblik. Jeg har været her siden jeg var fem år. Jeg elsker den her klub, den har været hele mit liv, og det var en stor ære for mig.

Den unge skotte skulle heller ikke bruge længere end fem minutter, før han for alvor gik forrest og bragte United foran på et velplaceret hovedstød. En egenskab McTominay, efter eget udsagn, ønsker at bygge videre på.

– Jeg skal begynde at score flere hovedstødsmål. Jeg er 1.90 meter. 

Det var et Manchester United-hold, der i flere perioder havde svært ved for alvor at finde rytmen i samspillet. En tendens, der ifølge midtbanemotoren skyldtes manglende kampminutter for mange af de involverede.

– For drengene, der kommer ind i startopstillingen, er det svært, de har ikke spillet i lang tid. Træneren sagde ‘skab jeres rytme’, og han forventede sandsynligvis ikke den rytme, vi leverde i de første 30 minutter. Men så var der nogle trætte hoveder, afslutter McTominay.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: McTominay, van de Beek og Telles stryger til tops

Næste artikel

Solskjær med bekymrende skadesopdatering

ANNONCE