Solskjær med skadesupdate inden vigtig uge

Både Edinson Cavani og Anthony Martial var ikke med i den kamptrup, der søndag besejrede West Ham.

Ole Gunnar Solskjær får højest sandsynligt et større råderum, til Manchester Uniteds startellever inden torsdagens returopgør mod AC Milan i Europa Leagues ottendedelsfinaler. Det fortæller Ole Gunnar Solskjær efter gårsdagens sejr over West Ham. 

– Edinson Cavani, Anthony Martial, og nok også Donny van de Beek er højest sandsynligt fit for fight til på torsdag, fortæller Solskjær. 

Også David De Gea kan igen føjes til kamptruppen, da han fra i dag kan træde ud af den isolation som sin kones fødsel i Spanien tvang ham i. Paul Pogba er også tæt på at være tilbage i truppen efter sin lårskade. 

– Paul (Pogba, red.) når måske at rejse med til Italien. David (De Gea, red.) er ude af isolation, så det er en stærkere trup, jeg kan tage med, fortæller Solskjær, der rejser til Milano med et 1-1-resultat fra første kamp i bagagen. 

Solskjær ligger ikke skjul på, at det er en vigtig uge for sin trup, der, tre dage efter Europa League-kampen mod AC Milan, spiller kvartfinale på udebane mod Leicester. 

– Vi har brug for, at de skadede spillere vender tilbage, fordi vi er i gang med en god sæson, som forhåbentlig bliver bedre end den sidste. Det er en meget vigtig uge for os. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Moyes: Da de kom foran med en, sad de gladeligt på den

Næste artikel

Hannibal Mejbri forlænger med United

ANNONCE