Solskjær om Chelsea-lodtrækning: Man skal kunne slå de bedste, hvis man vil vinde

Manchester United gik med nød og næppe videre fra 3. runde i Carabao Cuppen, og nu venter Chelsea i næste runde. Ole Gunnar Solskjær vil ikke brokke sig over lodtrækningen, men ser i stedet frem imod opgøret.

Det var en glad og lettet Ole Gunnar Solskjær, som efter kampen i går aftes mod Rochdale udtalte sig til den udsendte reporter fra MUTV. United måtte helt ud i en straffesparkskonkurrence, før det lykkedes at ekspedere holdet fra udkanten af Manchester, som til daglig indtager en 17. plads i League One, ud af turneringen. 

Umiddelbart efter kampen, blev lettelsens suk dog afløst af yderligere panderynker hos Manchester Uniteds fans, da der blev trukket lod til Carabao Cuppens 4. runde. Her blev Manchester United nemlig parret med Chelsea. Men ifølge manager, Ole Gunnar Solskjær, er der ikk andet for, end at tage lodtrækningen med oprejst pande. 

– Hvis man vil vinde den (turneringen, red.) så skal man slå de bedste. Vi mødte dem i den første kamp i sæsonen i år, vi mødte dem i FA cuppen sidste år, og så det passer fint ind i et par uger med masser af rejse, sagde Solskjær med et træt smil.  

Reporteren forsøgte ellers ihærdigt at få Solskjær til at indrømme, at det var en vanskelig lodtrækning, men nordmanden insisterede på at se lyst på udfaldet.

– Det er sådan det er, og vi bliver nødt til at få det bedste ud af det, hvilket jeg også er sikker på, at vi gør. Det er den type gruppe vi er, og det er den type klub, vi er. Vi kommer ikke til at sige: åårh. Vi vil byde det velkommen og se frem til det. 

Solskjær blev også spurgt ind til Uniteds måslcorer i opgøret mod Rochdale, Mason Greenwood, som han var fuld af lovord omkring. 

– Han har to gode fødder. Det må være et mareridt for forsvarsspillerne at stå over for ham en mod en. Som du siger, så kan han gå begge veje. For mig er det selvfølgelig fantastisk, og du kan se, at han har kvalitet. 

Med de normale førstevalg på angrebspladsen, Marcus Rashford og Anthony Martial ude med skader, sammenholdt med Uniteds problemer for tiden med at finde vej til netmaskerne, kunne man let fristes til bringe Greenwood mere i spil, end tilfældet hidtil har været, men Solskjær lagde vægt på, at man vil bringe det unge angrebstalent langsomt frem og give ham tid til at udvikle sig. 

– Han vil få sin andel af kampene, men han er ung og vi vil tillade ham at vokse langsomt men sikkert, udtalte Solskjær som allerede på mandag skal beslutte sig for, hvem han vil bruge i front, når United møder Arsenal i Premier League. 

 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pereira tror på sejr mod Chelsea i liga-cuppen

Næste artikel

Wenger-udtalelser om United som drømmejob er usandfærdige

ANNONCE