Wenger-udtalelser om United som drømmejob er usandfærdige

Tidligere på dagen kunne vi berette om et interview hos beIN Sports, hvor Arsene Wenger blandt andet havde udtalt, at United er et drømmejob for enhver træner. Disse udtalesler har dog vist sig at være usandfærdige.

Wenger har hverken udtalt, at United er et drømmejob for enhver træner eller at han har idéer til, hvordan klubben kommer tilbage på sporet. 

Mange etablerede medier som Sun, Mirror, Daily Mail og Independent bragte ellers historien med beIN Sports som kilde, men har senere fjernet den, fordi udtalelserne simpelthen ikke passer. 

En journalist fra Manchester United Evening News, Dominic Booth, skriver på Twitter, at en talsmand fra beIN Sports bekræfter til ham, at de har lavet et eksklusivt interview med Wenger, men at franskmanden ikke har udtalt sig sådan til dem. Du kan se hans tweet her. 

Ligeledes har beIN Sports nu publiceret en del af interviewet på Twitter, der viser, hvad Wenger i virkeligheden sagde om Manchester United, og det har intet med drømmejob at gøre. Du kan se videoen her. 

Forrige artikel

Solskjær om Chelsea-lodtrækning: Man skal kunne slå de bedste, hvis man vil vinde

Næste artikel

Podcast: Treenighed og Arsenal-optakt

ANNONCE