Solskjær sammenligner angrebstrio med Rooney, Ronaldo & Tevez

Marcus Rashford og Anthony Martials makkerskab får nogle United-fans til at tænke på Dwight Yorke og Andy Cole. Ifølge manager Ole Gunnar Solskjær minder de dog mere om nogle andre tidligere angribere i klubben.

Da Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez spillede sammen på Old Trafford mellem år 2007 og 2009, vandt Manchester United både Premier League, Champions League og VM for klubhold. 

11 år senere hedder “de røde djævles” angribere Marcus Rashford, Anthony Martial og Mason Greenwood, og ifølge United-manager Ole Gunnar Solskjær minder de tre ham om Rooney-Ronaldo-Tevez-samarbejdet:

– Nogle sammenligner dem med Yorke, Cole, Sheringham og Solskjær, men jeg synes, at Martial og Rashford skaber deres eget samarbejde. Det er anderledes, fordi de spiller i andre positioner. Sammen med Mason (Greenwood, red.) roterer de mere, og på den måde minder de om Rooney, Ronaldo og Tevez, siger Solskjær, der selv var angriber i klubben fra 1996-2007. 

Fordelt på alle turneringer har Marcus Rashford, Antony Martial og Mason Greenwood scoret 60 mål tilsammen for United i denne sæson.  

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

BBC: Sancho bliver ikke billigere til trods for nedlukning

Næste artikel

Lampard har fokus på Uniteds straffesparksstatistik

ANNONCE