BBC: Sancho bliver ikke billigere til trods for nedlukning

Coronanedlukningen får en indflydelse på fodboldklubbers økonomi, men den spiller ikke ind, når Dortmund prissætter Jadon Sancho, skriver Simon Stone.

Jadon Sancho er Uniteds førsteprioritet på sommerens transfermarked, men de kommer ikke til at få offensivspilleren billigere som følge af COVID-19 og de økonomiske konsekvenser, skriver Simon Stone for BBC.

Ifølge Simon Stone holder Borussia Dortmund sig til det indledende prisskilt på omkring 100 millioner pund. I det andet ringhjørne har Ed Woodward været ude at sige, at coronanedlukningen får en indflydelse på Uniteds transferhandler.

Dog har kilder i klubben til Simon Stone afkræftet de rygter om, at United har sat et loft på 50 millioner pund for en eventuel Sancho-handel.

Modsat Dortmund så er Manchester United endnu ikke sikker på at spille Champions League-fodbold næste sæson, og de op mod 100 millioner pund, der gives til klubberne for deltagelse vil være meget vigtige for United.

Udover det får Addidas en rabat på  22,5 millioner pund, hvis United misser den store europæiske turnering som følge af en klausul i sponsoraftalen mellem de to parter, skriver Simon Stone.

Der er altså umiddelbart tegn på, at Sancho-sagaen kan blive en langvarig affære, og hvis United misser top fire i Premier League, så afhænger meget af, om holdet vinder Europa League, hvor finalen spilles den 21. august.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Boris Johnson åbner for fans til oktober

Næste artikel

Solskjær sammenligner angrebstrio med Rooney, Ronaldo & Tevez

ANNONCE