Solskjær støtter protester: Men en såret politimand kan vi ikke leve med

Manageren lægger vægt på, at klubben skal lytte til fansene, men der er grænser for, hvordan man kan demonstrere.

Solskjær blev forhindret i at sende sine spillere i aktion mod Liverpool i weekenden, da fanprotester på og mestendels foran Old Trafford fik kampen udskudt. Den norske manager mener, at fansene har ret til at give deres mening til kende, men at der også er grænser.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Vi er nødt til at høre på, hvad fansene siger, og det er alles ret at protestere, men det skal ske på en civiliseret måde. Men når man bryder ind på stadion og en såret politmand kan vi ikke leve med, siger han på dagens pressemøde forud for morgendagens Roma-kamp.

– Så bliver det en politisag og ikke en sag om at sige, hvad man mener, siger han, inden han bliver bedt om selv at komme med en besked til fansene på bagkant af den kritik, der er af, at der ikke er dialog fra ejerne.

– I må gerne give udtryk for jeres meninger. Vi ved, at vi som klub bliver nødt til at kommunikere bedre. Vi ved, at vores fans vil have et hold, der er likeable, spiller offensivt fodbold, vinder trofæer og er ydmyge. Noget som de kan identificere sig med, siger han.

SkySports har i dag delt en video, der viser, at fans nogle steder på stadion blev lukket ind af ansatte, der ifølge mediets kilder havde fået besked på ikke at være med til at eskalere situationen.

Spillerne og Solskjær havde selvfølgelig som altid set frem til at møde Liverpool, men det fokus blev brudt. Opgaven i den her uge har været på at rette fokus mod kampen i morgen, selvom det bliver svært.

– Selvfølgelig skal fokus være på resultaterne, men det krævet ikke raketvidenskab at finde ud af, at der er nogle udfordringer, vi skal have løst. Der er andre i klubben, der er begyndt på kommunikationen med fangrupper og det bliver vigtigt fremadrettet, siger han.

United vandt som bekendt den første kamp i Europa Leagues semifinale mod AS Roma ganske klart, da det på Old Trafford blev til 6-2.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Fans tilbage på stadion de to sidste spillerunder

Næste artikel

Nyt spilletidspunkt for Liverpool-kamp fastlagt

ANNONCE