Solskjær tjener det halve af Mourinho

Ole Gunnar Solskjær blev i dag fastansat som manager i Manchester United for de næste tre år. Ifølge Daily Mail tjener nordmanden halvdelen af, hvad den tidligere manager, José Mourinho, gjorde, da han havde ansvaret i klubben.

I dag offentliggjorde Manchester United, at de har skrevet en tre-årig lang kontrakt med caretaker manager, Ole Gunnar Solskjær. Således er der kommet styr på den managerpost, der siden fyringen af José Mourinho har været et konstant tema i klubben.

Men hvor meget tjener nordmanden egentlig nu, når han er blevet den øverste ansvarlige for “De Røde Djævle” på permanent basis? Dette skriver Daily Mail om i dag.

Ifølge det engelske tabloidmedie skulle nordmanden eftersigende tjene, rundt regnet, syv millioner pund om året, svarende til lidt over 60 millioner danske kroner. 

Daily Mail skriver desuden, at José Mourinho skulle have tjent 18 millioner pund om året, da han var manager i klubben. Dette betyder altså, at portugiseren tjente over det dobbelte om året af, hvad Solskjær kommer til at tjene, når han skal forsøge at få United tilbage som værende en magtfaktor i engelsk såvel som international fodbold. 

Forrige artikel

Ferdinand og Neville jubler over Solskjærs forfremmelse

Næste artikel

Woodward: Solskjær er den rette person til at føre klubben videre

ANNONCE