Woodward: Solskjær er den rette person til at føre klubben videre

Uniteds administrerende direktør, Ed Woodward, har også udtalt sig oven på forfremmelsen af Ole Gunnar Solskjær. Woodward mener, at Solskjær er den rette mand til at føre United videre til det næste kapitel i klubbens historie.

Woodward er fuld af beundring for det arbejde, Solskjær har lavet i United indtil videre. Dette er også en af årsagerne til, at han har valgt at forfremme nordmanden, der nu kan se frem til at stå i spidsen for “De Røde Djævle” i de næste tre år.

– Siden han kom til klubben som midlertidig manager i december måned, har resultaterne talt for dem selv, siger Woodward blandt andet til klubbens officielle hjemmeside.

Udover at resultaterne har været med United, har der også været andre forhold, der har gjort, at det er Solskjær, der skal være hovedansvarlig for holdets videre udvikling for de kommende sæsoner.

– Han har ikke bare leveret præstationer og resultater. Ole har også bragt en masse erfaring, som han har tilegnet sig både som spiller og træner. Han har på samme tid været klar til at give unge spillere chancen, og han besidder en dybere forståelse for kulturen i klubben. Alt i alt er dette med til at gøre ham til den rette person til at føre Manchester United videre.

Derudover fortalte Woodward, at han tror på, at Solskjær er manden, der kan skabe det næste store kapitel i klubbens historie. På samme tid udtrykte Woodward en begejstring for den støtte, fansene og folket bag klubben har givet Solskjær hidtil. 

Forrige artikel

Solskjær tjener det halve af Mourinho

Næste artikel

Hvert ord fra det store interview med Solskjær

ANNONCE