Solskjær tror på, at alle fire angribere kan være på banen samtidig

På dagens pressekonference forud for søndagens FA-Cup opgør mod Liverpool var Ole Gunnar Solskjær åben overfor idéen om at Cavani, Martial, Rashford og Greenwood kan spille samtidig.

I 0-0 kampen mod Liverpool i sidste weekend startede United ikke kampen med foden på speederen.

Men et pokalopgør er en anden størrelse end en kamp i den tætte top af ligaen. I FA Cuppen er uafgjort ikke et resultat begge mandskaber kan gå fra banen med.

Og på dagens pressekonference var Ole Gunnar Solskjær ikke afvisende overfor at tale om yderst offensive idéer. Man skal måske ikke ligefrem forvente at se Cavani, Martial, Rashford og Greenwood starte inde alle fire, men det er ifølge manageren ikke udelukket at det kan ske undervejs i en kamp:

– Jeg plejede at spille på et godt hold og der havde træneren [Sir Alex Ferguson, red.] altid fire gode angribere at vælge imellem, og det har vi også med vores fire angribere. Forskellige typer til forskellige scenarier og de kan alle score mål.  Jeg er meget tilfreds med dem. Vi arbejder hårdt på at får deres forståelse for hinanden til tops. Så vi har mange muligheder, og hvem ved, måske kan vi se dem alle på banen samtidig.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pellistri tæt på lejeaftale i La Liga

Næste artikel

Solskjær har fuld tillid til Wan-Bissaka

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share