Solskjær tror på, at alle fire angribere kan være på banen samtidig

På dagens pressekonference forud for søndagens FA-Cup opgør mod Liverpool var Ole Gunnar Solskjær åben overfor idéen om at Cavani, Martial, Rashford og Greenwood kan spille samtidig.

I 0-0 kampen mod Liverpool i sidste weekend startede United ikke kampen med foden på speederen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men et pokalopgør er en anden størrelse end en kamp i den tætte top af ligaen. I FA Cuppen er uafgjort ikke et resultat begge mandskaber kan gå fra banen med.

Og på dagens pressekonference var Ole Gunnar Solskjær ikke afvisende overfor at tale om yderst offensive idéer. Man skal måske ikke ligefrem forvente at se Cavani, Martial, Rashford og Greenwood starte inde alle fire, men det er ifølge manageren ikke udelukket at det kan ske undervejs i en kamp:

– Jeg plejede at spille på et godt hold og der havde træneren [Sir Alex Ferguson, red.] altid fire gode angribere at vælge imellem, og det har vi også med vores fire angribere. Forskellige typer til forskellige scenarier og de kan alle score mål.  Jeg er meget tilfreds med dem. Vi arbejder hårdt på at får deres forståelse for hinanden til tops. Så vi har mange muligheder, og hvem ved, måske kan vi se dem alle på banen samtidig.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Pellistri tæt på lejeaftale i La Liga

Næste artikel

Solskjær har fuld tillid til Wan-Bissaka

ANNONCE