Pellistri tæt på lejeaftale i La Liga

Manchester-journalisten Jonathan Shrager skriver på sin Twitterprofil at kilder i klubben har sagt ja til en lejeaftale for Facundo Pellistri med en unavngiven klub i La Liga.

Facundo Pellistri stod for nogle få uger siden til at få førsteholdsdebut for Manchester United i FA-cuppen mod Watford, men en positiv COVID-19-test satte en stopper for drømmen. Nu kan Pellistri efter sigende allerede være på vej væk fra Carrington på en midlertidig aftale.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Jonathan Shrager er en Manchester-baseret journalist der har tætte kontakter i klubben og beregnes for at være en troværdig kilde hvad angår United, og han melder på sin personlige Twitter at en aftale er tæt på at være i hus med en indtil videre anonym La-Liga klub.

Shrager meldte for et par dage siden at der var interesse i Pellistri fra klubber i Serie A, Serie B, La Liga 2 og den belgiske bedste division. Men nu står en La Liga klub tilsyneladende med det længste strå.

U23-fodbold er langt mere begrænset spilletidsmæssigt end sædvanligvis (COVID-19), og derfor anses det for en bedre mulighed for Pellistri at få regulær spilletid på et højere niveau, selvom han for nyligt ankom til England og ikke har mestret engelsk endnu.

Planen har hele tiden været at Pellistri skulle spille sig ind på førsteholdet i den kommende sæson. Nu kan han få minutter i en kampdygtig europæisk liga inden pre-season til sommer hvor det forventes at han skal forsøge at bryde igennem i United.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

NY Times: FIFA vil straffe udbryderliga-deltagere med udelukkelse

Næste artikel

Solskjær tror på, at alle fire angribere kan være på banen samtidig

ANNONCE