Solskjær: Vi kan godt lide at gøre det svært for os selv

Ole Gunnar Solskjær havde både den rosende og kritiske tunge fremme, da han efter opgøret mod West Ham satte ord på Uniteds præstation.

Manchester United tillod ikke West Ham et eneste skud på mål i søndagens 1-0-sejr. Alligevel var Solskjær ikke helt tilfreds med måden hans mandskab præsterede på.

– Som forventet vil de [West Ham] altid gøre det svært for dig. Vi kunne have været mere komfortable mod slutningen, da vi havde et par gode mulighed for at afgøre kampen. Vi kan godt lide at gøre det svært for os selv, siger Solskjær og uddyber:

– Det handler om ikke at give dem omstillinger hele tiden. I de første 15 minutter gav vi bolden væk hver gang vi angreb – du skal ikke åbne unødvendigt op, da du ved, at de [West Ham] er en trussel på kontraangreb, så vi blev mere organiseret.

Det var et skadesplaget angreb, der efterlod James, Greenwood og en tydeligt mærket Rashford på de forreste pladser. Særligt slutporduktet ønskede United-cheftræneren sig mere af.

– Vi skabte massive muligheder, men den sidste aflevering eller afslutning var ikke god nok. Vi kunne nemt have scoret to eller tre (mål,red). Men omvendt kunne bolden også være endt i vores net hen imod slutningen, da de var en trussel, siger han.

Sejren blev Uniteds 13. rene bur i sæsonen. I statistik, der trods den blandende præstation, gælder Solskjær.

– Det fortæller os, at vi er et team, der arbejder for hinanden. Det er aldrig let at sikre et rent bur. Hvis du holder buret rent, har du et godt fundament. De fire forreste arbejdede så hårdt, de var farlige og pressede rigtig godt.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United henter vigtig sejr mod West Ham

Næste artikel

Karakterbogen: Shaw og Maguire imponerer

ANNONCE