Souness: Uenig i straffesparksregel

Liverpool legende Graeme Souness mener, at dommeren dømte korrekt i forhold til reglen, men han mener ikke, at reglen er god for spillet.

Kampen mod Crystal Palace indeholdte flere kontroversielle kendelser. I første halvleg kunne United-fans føle sig en anelse snydt, da Paul Pogba blev fældet i feltet, men fløjten forblev tavs. Anden halvleg bød på to straffespark til Crystal Palace. Første omgang blev bolden sparket op på Lindelöf, som ikke kunne gøre fra eller til. Det resulterede i et straffespark. Et kendelse som Graeme Souness mener, at dommeren skal dømme, men han er imod reglen.

– Jeg mener ikke, at der var straffespark, men vi må acceptere at det er reglerne. De nye regler fortæller dommeren, at der er straffe og det er en hård regel, udtaler Souness til Skysports.

Det andet straffespark som Crystal Palace fik, blev tildelt, eftersom David de Gea havde forladt stregen inden sparket. Omsparket støtter den tidligere Liverpool-spiller dog.

– Det er imod reglerne og skulle derfor tages om.

Patrice Evra har også udtalt sig om det straffespark, som blev dømt mod Lindelöf. Han var heller ikke begrejstret.

– Jeg er så glad for at være pensioneret, for vi snakker hele tiden om VAR. Jeg har fået nok af VAR. Dommeren følger blot reglerne men reglerne dræber kampene.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Få går fri i ringe sæsonåbning

Næste artikel

Solskjær: Korrekt at dømme omspark

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share