– Speciel kamp for Fellaini

Manageren mener, at selvom Fellaini siger, kampen ikke er noget specielt, så vil det altid være specielt mod tidligere klubber.

På søndag står Marouane Fellaini overfor Everton igen. Belgieren spillede nogle fremragende år i Liverpool-klubben, hvor han blev formet til den spiller, vi ser netop nu. Manageren mener, kampen bliver speciel for den store belgier. 

Fellaini er i rigtig god form for tiden, og det forventes, han starter inde på sin gamle hjemmebane. Sidst United gæstede Goodison Park, sad Fellaini på bænken i hele kampen, så det er første rigtige gensyn for spilleren. 

– Jeg spurgte ham ind til kampen i dag, og han svarede, at det blot var en normal kamp for ham. Jeg tror dog ikke, han ønsker at indrømme vigtigheden. Han er meget tør i de svar, jeg stiller ham, men jeg tror, den er mere speciel end som så, sagde LVG på dagens pressemøde. 

– Jeg håber, fansene der vil modtage ham på samme måde, som Chelsea-fansene modtog Mata. Det elsker jeg at se, og håber på, det gentager sig i denne weekend. 

Louis van Gaal understreger, at han altid kommunikerer med spillerne omkring attituden på banen, og mener samtidigt, han får det bedste ud af Fellaini netop nu.

– Jeg snakker altid med min trup om kommunikation, filosofien, spillet, attituden og opførelsen. Alle spillere i United har kvaliteter. Jeg mener, Fellaini har kvaliteter, og han viser sine kvaliteter ved at være en dominerende spiller, når han spiller. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Billederne fra United-fest på Den Glade Gris

Næste artikel

LVG: Van Persie skal kæmpe sig tilbage

Relaterede artikler
Total
0
Share