Spector tror på Glazer

Joel Glazer udtalte først på måneden, at hans families intentioner med Manchester United var ganske rene og klare. De Røde Djævle skal gøres til en større…

Joel Glazer udtalte først på måneden, at hans families intentioner med Manchester United var ganske rene og klare. De Røde Djævle skal gøres til en større klub, og det forventer Spector bliver tilfældet.

Officielt har Uniteds spillertrup fået mundkurv på, når det handler om at udtale sig om klubbens nye ejerskab, men da Spector er udlånt til Charlton i den kommende sæson, gør han en undtagelse. Og den 19-årige forsvarsspiller tror på, at Glazer-familien kan være en god ting for United.

“Jeg er sikker på, de har gode intentioner og forhåbentlig vil de være medvirkende til, at United kan få en succesfuld sæson. Spillerne er der for at spille fodbold, ikke for at ytre sig om politiske eller finansielle ting, og så længe de passer deres job, kan jeg ikke se, hvordan de (Glazers) skulle kunne ændre så meget,” udtaler Spector til Skysports News.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

United byder igen

Næste artikel

Kleberson måske snart solgt

ANNONCE