Spekulanter har set sig lun på United-aktie

Manchester Uniteds aktie er blevet interessant for såkaldte short-sellers der spekulerer og lukrerer på at aktiens værdi falder. Mere end 11% af aktierne er nu i hænderne på disse spekulanter.

Over 11% af Manchester Uniteds aktier er nu i hænderne på spekulanter, som har en interesse i at aktiens værdi falder.

Det er såkaldte short-sellers, som låner aktien af den egentlige aktionær, sælger den i håb om at den senere vil falde i pris for derefter at købe den tilbage til den lavere pris.

Simon Colvin fra Markit udtaler til Daily Telegraph at det især er Manchester Uniteds sårbarhed overfor de sportslige resultater der gør aktien interessant for spekulanterne.

– Det er en case som er interessant for short sellers. De ser muligheden i den nuværende situation med et forgældet sportshold, som er sårbar overfor fodboldsæsonens gang, siger analytikeren til avisen.

Manchester Uniteds aktie har ikke opnpået særlig stor succes efter introduktionen på børsen i New York. Den lukkede i går til $12.75, hvilket var ca. 10% under introduktionsprisen på $14.

Den ventes at komme under yderligere pres senere i dag, hvor Manchester United ventes at offentliggøre fald i indtægterne i sidste kvartal.

 

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Galatasaray

Næste artikel

United tjener færre penge

ANNONCE