Spillerkarakter: Pogba og Bailly var bedst mod Leicester

OldTrafford.dk bedømmer efter hver kamp spillerne på en skala fra 1 til 10.

Sæsonens første kamp bød på flere gode præstationer. Dog får et par enkelte spillere en ikke-bestået karakter.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David de Gea – 5

Målmanden var ikke på overarbejde i kampen, men viste klassen i to situationer. Et par gange kunne spanieren dog godt have skilt sig bedre af med bolden.

Matteo Darmian – 4

Italieneren havde det svært de første 20 min, hvor han et par gange blev sat af. Udover det leverede Darmian en fin indsats, og fik et par omgange vist fin positionering i forsvaret.

Luke Shaw – 5

Karakteren bærer præg af at englænderen fik scoret et mål. Ellers er der faktisk ikke mange positive ting at berette om. Han virkede af og til en smule ukoncentreret, hvilket kom til udtryk i et par fejlafleveringer. Dog viste han indimellem fine takter med gode løb.

Eric Bailly – 8

Sikke en kamp for midterforsvaren! Brølstærk i flere situationer i kampen mod Leicester, hvor han nærmest ene mand fik fejet alt væk i forsvaret. Under pre-season havde han indimellem et par positionerings fejl. De var elimineret i denne kamp. Yderst fokuseret indsats af Bailly.

Victor Lindelof – 5

Svenskeren kom aldrig rigtigt i problemer i kampen ved siden af en stærkt spillende Bailly. Han gjorde det forventelige og fornuftige.

Fred – 6

På ny gjorde det brasilianske nyindkøb sig en god figur. På trods af hans korte tid i klubben virker han til at være faldet godt til, og han går direkte ind og tager ansvar og initiativ. Det lader til at Fred og Pogba, kan skabe et godt samarbejde på den centrale midtbane.

Andreas Pereira – 5

Pereira var igen blevet placeret i en lidt mere defensiv position, men løste opgaven udmærket. I første halvleg havde han flere gode bolderobringer, hvor han stod fint placeret på banen. Han spillede bolden simpelt rundt, præcist som Mourinho ønsker det.

Paul Pogba – 8

Pogba var sammen med Bailly kampens spiller. Han sørgede for at omsætte straffesparket til mål, efter en hæsblæsende start på kampen. På trods af han ikke formåede at være rigtig farlig, var verdensmesteren til tider en fornøjelse at se på. Han lagde flere gode afleveringer og fik generelt svære tekniske ting til at se legende let ud. Flot start af kampens anfører.

Alexis Sanchez – 3

Ligeså god som Sanchez var under pre-season, ligeså dårlig var han i kampen mod Leicester. Få ting lykkedes for chilleren, som vel nok mest af alt blot vil glemme denne kamp.  

Marcus Rashford – 4

Rashford havde heller ikke sin bedste kamp i United-trøjen. Den unge englænder lader til at mangle selvtillid. Han gjorde sig dog positivt bemærket ved at heade bolden væk i forsvaret, hvilket naturligvis ikke er tilstrækkeligt for en offensiv spiller.

Juan Mata – 4

Spanieren led måske lidt under, at hans to holdkammerater i angrebet begge havde en offday. Han havde en ret anonym start på kampen, men fik kæmpet sig lidt tilbage i kampen som den spilfordelende spiller vi kender.

Indskiftere:

Romelu Lukaku – UB

Scott McTominat – UB

Marouane Fellaini – UB

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba: Jeg vil vinde flere trofæer

Næste artikel

- United fører ligaen i november

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share