Spillerkarakterer: De fleste gjorde sig positivt bemærket

Efter dagens 0-2 sejr over Burnley scorer den dobbelte målscorer, Romelu Lukaku, topkarakter.

OldTrafford.dk bedømmer efter hver kamp spillerne på en skala fra 1 til 10. I dag afspejler karaktererne en rigtig god præstation, hvor mange spillere gjorde sig positivt bemærket. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

De Gea – 7

Virkede sikker i sine indgreb, når der var brug for det. Ikke en af de dage, hvor der virkelig var brug for den spanske stjernekeeper, fordi United-forsvaret stod solidt, og Burnley ikke var farlige. Han var der dog, når der var brug for ham, og det skal han også roses for.

Valencia – 7

Kom for det meste godt med frem og burde også have fået en assist i starten af kampen, da han fandt Lingard med en flad bold i feltet. Ligesom resten af United-forsvaret havde han ikke særlig store problemer mod et Burnley-mandskab, som ikke kunne skabe meget fremad i banen.

Smalling – 7

Havde generelt styr på Burnleys mange indlæg. Englænderen får pluspoint på kontoen i dag, og han og Lindelöf så ud til at danne et fint makkerpar i dagens anledning.

Lindelöf – 7

Hans svaghed i luften kunne godt have været en af de steder, hvor man som United-fan kunne være nervøs for, at Burnley kunne blive farlige. Dette var dog ikke tilfældet i dag. Svenskeren spillede klogt og var med til at sikre holdet sæsonens første clean-sheet.

Shaw – 7

Kommer igen i dag rigtig godt med fremad på banen. Han havde for eksempel en stor andel i målet til 0-2, hvor han brød igennem og var skyld i, at Burnley forsvaret kom ud af balance. Defensivt var han mere udfordret end Valencia på den anden back i dag. Dette kostede også et gult kort til sidst i kampen, da han blev sat af tæt på mål.

Matic – 7

Kampen blev blandt andet vundet på midtbanen i dag, hvor de tre store drenge (Matic, Fellaini og Pogba) sørgede for, at United var i konstant kontrol. Man så ikke meget til Matic, hvilket skal ses som en positiv ting. Han vandt sine dueller og spillede simpelt spil.

Fellaini – 7

Ligesom Matic gælder det samme for Fellaini. Det så ud til at være den rigtige beslutning at bruge Fellaini som makker til Matic på midtbanen i dag. De komplementerede hinanden godt i en kamp, hvor fysik var meget afgørende.

Lingard – 6

Kommer frem til rigtig meget, men virker uskarp. Dog skal han roses for sin bevægelighed og sin andel i 0-2 målet, hvor hans afrettede skud endte for fødderne af Lukaku, som sikkert kunne score. Lingard sørger for, at det hele ikke bliver alt for stillestående og hans løbearbejde skal ikke undervurderes. Hvis han kan sætte et slutprodukt på sine aktioner, kan det blive rigtig godt.

Pogba – 5

Ikke hans bedste kamp offensivt, men det er egentlig også ligemeget, når der er andre, som gør det godt foran målet. Han spillede generelt en disciplineret kamp og kunne meget vel sættes i samme bås som Matic og Fellaini. Det arrogante straffespark tæller dog ned, hvilket hans karakter afspejler.

Sanchez – 8

Chileneren spillede en rigtig god kamp. Hvis han ikke var blevet skiftet ud efter en times spil kunne det helt sikkert også have blevet til mere. Hans assist til 0-1 var rigtig flot, og han var generelt god til at sætte sine medspillere op – især Lukaku. Virkede frusteret over at blive skiftet ud, hvilket godt kan forstås. Han havde tur i den i dag.

Lukaku – 10 (kampens spiller)

Scorer til 0-1. Scorer til 0-2. Og spillede generelt set en fantastisk kamp! Han virkede ikke længere så tung som i de forrige kampe. Med lidt held kunne han sagtens have fuldendt sit hattrick og måske endda scoret endnu flere. Dagens kamp giver store forhåbninger for en stor sæson for den ellers udskældte belgier.

Rashford (ind i det 60.min) – 4

Havde nogle farlige indlæg – især et til Smalling, som han næsten scorede på. Derudover trækker han også et straffe. Man bør ikke være for hård ved Rashford med udvisningen, idet kortet sagtens også kunne have gået den anden vej. Han skal dog selvfølgelig lære at holde hovedet koldt, og derfor trækker hans dumme aktion også ned.

Herrera (ind i det 75.min) – UFB

Bailly (ind i det 90.min) – UFB 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United slår Burnley og får tiltrængt sejr

Næste artikel

Mourinho så ikke banneret

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share