Spillerkarakterer: De Gea sørgede for, at United kunne levere comebacket

Manchester United blev i store dele af aftenens kamp udspillet af Juventus. Dog skal der lyde en ros til holdets koncentration i løbet af alle 90 minutter. David de Gea gik forrest og sørgede for, at det overhovedet var muligt for United at have chance for at komme tilbage i kampen.

OldTrafford.dk bedømmer efter hver kamp spillerne på en skala fra 1 til 10. Her til aften skal spillerne have karakterer ovenpå det flotte comeback mod Juventus i Champions League gruppe H.

De Gea – 8 (kampens spiller)

Fødselaren havde styr på de skud, Juventus havde på mål i første halvleg. Især hans refleksredning på Cuadrados afrettede skud var verdensklasse. Kunne ikke gøre noget ved Ronaldos scoring i anden halvleg. De Gea holdte United inde i kampen, og hvis det ikke var for ham, havde muligheden for at lave et comeback ikke været til stede.

Young – 7

Med det frispark han havde i weekenden, virker det uforståeligt, at han, endda som anfører, ikke skubber Alexis væk og selv tager sig af frisparket på kanten af feltet i det 29.minut. Generelt set havde Young fint styr på højresiden, hvor Ronaldo havde sit udgangspunkt. Slår det frispark, som fører til 1-2 scoringen.

Smalling – 7

Havde okay styr på Ronaldo og co. i løbet af kampen Et så stjernespækket mandskab kan man aldrig holde helt fra chancer. En struktureret og koncentreret indsats af makkerparret i midterforsvaret, som dog også må takke De Gea og nogle uskarpe Juventus-spillere for, at de kun lukkede et mål ind.

Lindelöf – 6

Det ser ud til, at konstellationen mellem Smalling og Lindelöf begynder at give pote, efter de er begyndt at spille sammen regelmæssigt. Dog så Lindelöf usikker ud ved Ronaldos scoring, hvor han ikke kunne følge med Ronaldo i hans løb bagom forsvaret.

Shaw – 5

Kom ikke lige så meget fremad på banen, som vi har set tidligere denne sæson. Grunden til dette var, at han skulle holde styr på Cuadrado. Colombianeren prøvede i flere omgange at drive gæk med Uniteds venstreback, hvilket han også havde succes med i flere situationer. Det var i Shaws side, at United virkede mest sårbare.

Matic – 6

Fik et tidligt gult kort, da han kom for sent i en tackling. Ikke smart i en kamp hvor United var sat op til at skulle forsvare. Matic er på det seneste blevet kritiseret for at virke for langsom i sine handlinger, men dette blev ikke udstillet i samme grad til aften som senest mod Juventus på Old Trafford. Han serverede en rigtig flot bold til Alexis i det 28.minut, hvor der ikke skulle mere end en skostørrelse eller to større til, for at chileneren havde gjort det til 0-1.

Herrera – 5

Startede inde på bekostning af Fred I forhold til weekendens kamp. Gjorde det fint som ”støvsuger” på midtbanen, og der var som altid ikke en finger at sætte på løbearbejdet. Spillet med bolden kan dog fortsat forbedres. Udskiftet i det 78.minut.

Pogba – 6

Spiller en usynlig kamp og har også nogle dumme boldtab. Defensivt leverer han en disciplineret indsats, og hans niveau bliver helt sikkert også trukket ned af, at han har lige så mange defensive såvel som offensive pligter. Spiller sig op i slutningen af kampen, og vinder blandt andet det frispark, der fører til 1-2 målet.

Lingard – 3

Har nogle fine bolderobringer men bidrager derudover ikke med meget. Udskiftet i det 69.minut.

Martial – 8

Lykkes ikke med meget i første halvleg. Startede dog anden halvleg bedre, hvor han havde et rigtigt fint forsøg, der strøg en smule forbi mål. Havde i slutningen af kampen i flere omgange nogle gode ture, hvor han satte sin direkte modstander af og skabte store chancer for sine medspillere. Det er tydeligt, at Martial spiller med stor selvtillid.

Alexis – 4

Chileneren har en del at bevise, og startede ligesom i weekenden mod Bournemouth på toppen istedet for skadede Lukaku. Det blev dog endnu en aften, hvor ikke meget lykkedes for ham. Han havde nogle fine muligheder, men ser fortsat ud til at mangle den sidste skarphed, som han tidligere har været kendt for. Udskiftet i det 78 minut.

Rashford (ind i det 70.min) – UFB

Fellaini (ind i det 78.min) – UFB

Mata (ind i det 78.min) – UFB

Scorer et drømmemål på frispark fem minutter før tid. Det kan spanieren virkelig finde ud af. Der skal dog mere spilletid til for at få en karakter.