Spillerkarakterer: Få gode præstationer

OldTrafford.dk bedømmer som altid spillernes karakterer på en skala fra 1-10, og i dag er ingen undtagelse.

David De Gea – 7 (Kampens spiller)

En af de få ting, man kan glæde sig over, er, at David de Gea ser ud til at komme i form igen. Spanieren var sikker og leverede flotte redninger. Kampens spiller.

Matteo Darmian – 5

Ikke en forfærdelig præstation, men heller intet prangende. Viser tydeligt, at hans styrke er i det defensive, men var stort set ikke-eksisterende i det offensive spil. Har ikke spillet sig tættere på holdkortet.

Chris Smalling – 4

Udmærket præstation af englænderen, der aldrig blev udstillet, men havde nogle problemer med gæsternes hurtige angribere. Skulle derudover have scoret til 1-0 på en kæmpe hovedstødschance.

Victor Lindelöf – 5

Svenskeren havde ligeledes sine problemer med de hurtige angribere, men var en tand sikrere end sin engelske makker. Mangler dog noget mere pondus fra Lindelöf. Dog skal der gives pluspoints for hans fighteregenskaber, da han kæmpede videre efter at have pådraget sig en skade til sidst i kampen.

Ashley Young – 6

Young var god fremad i banen, og var i virkeligheden den eneste, der formåede at lukke nogenlunde ned for Palace-kontraangrebene. Han er ikke kommet længere fra holdkortet.

Nemanja Matic – 5

Lavede meget få fejl, men leverede heller intet specielt. Gjorde sit arbejde, men intet mere. Acceptabel præstation af serberen.

Paul Pogba – 3

I kampe som disse, er det vigtigt, at Pogba viser sit værd. Det gjorde han ikke. Franskmanden smed bolden væk som det passede ham, og viste aldrig den x-factor, vi ved, han har.

Juan Mata – 4

Det eneste, spanieren bidrog med, var indlægget til Smalling, der skulle have blevet til 1-0. Usynlig igennem det meste af kampen.

Jesse Lingard – 5

Har flere fine forsøg, og leverer en flot løbeindsats. Gjorde dog aldrig en forskel.

Anthony Martial – 4

Virker som manden, der skal skabe chancerne for United. Desværre havde franskmanden en off-day, og det reflekterer sig i karakteren.

Romelu Lukaku – 4

Det bedste, han har spillet i lang tid, på trods af han aldrig var god. Havde et fint hovedstødsforsøg, der på en god dag godt kunne have endt i nettet. Han mangler bare et mål.

Marouane Fellaini – 4

Leverer en fin defensiv præstation, men var derudover ikke den impaktspiller, United havde brug for. Burde have blevet smidt ud for en regulær sviner på Luka Milivojević.

Marcus Rashford – 3

Utroligt usikker på bolden, og viser aldrig sin kreativitet. Han er bare meget bedre for England, end han er for United, og det er et problem.

Alexis Sanchez – UB

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

0-0 på Old Trafford i skuffende affære

Næste artikel

- Vi kan ikke spille med ni angribere

ANNONCE