Spillerkarakterer: Forbedringsmuligheder at spore mod Wolves

Manchester United delte her til aften mod Wolverhampton på Molineux Stadium. 1-1 endte kampen, og til trods for en fornuftig første halvleg, står præstationen tilbage med en række forbedringspunkter.

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Fulham-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Spillerkaraktererne for aftenens netop overståede Premier League-opgør mod Wolverhampton kan læses nedenfor.

David de Gea – 6

Chanceløs på 1-1-scoringen. Derudover er det svært at basere en karakter på spanierens præstation, der ikke havde mange muligheder for at gøre sig gældende med redninger.

Aaron Wan-Bissaka – 8 (kampens spiller)

Begynder at ligne et kvalitetsindkøb. Englænderen vinder alle sine tacklinger, og dominerer sin direkte modstander i hver eneste duel. Startede tilmed anden halvleg med at være utrolig farlig i sine offensive afleveringer, og kunne med lidt held have fået en assist. Det er dog fortsat her, han skal bygge på.

Victor Lindelöf – 5

Svenskeren ser ud til at danne et godt makkerskab til Maguire. I dag var dog en af de dage, hvor Lindelöf viste tegn på, at han fortsat skal forbedre sig.

Harry Maguire – 6

Wan-Bissaka vinder alle sine tacklinger, mens Maguire vinder alle sine hovedstødsdueller. Viste for første gang i sin United-tid et lille svaghedstegn, da han med en dårlig tilbagelægning med få minutter igen samt et par dårlige pasninger frem i banen skabte noget uro blandt de rødklædte.

Luke Shaw – 5

Leverer en række gode overlap i første halvleg. Var med til at gøre angrebet farligt ved 0-1-målet. Faldt efterfølgende ud af kampen, og havde det i anden halvleg svært mod en lynhurtig Adama Traoré.

Scott McTominay – 5

Spiller ikke sin bedste kamp. For mange boldtab og virkede for kyst i anden halvleg.

Paul Pogba – 5

Endnu engang det helt store samtaleemne. Starter kampen dårligt. Blandt andet står franskmanden for to dumme boldtab på egen banehalvdel. Arbejdede sig efterfølgende op med en række gode afleveringer. Det tyder i øjeblikket på, at Pogba har brug for at “æde sig ind i kampene”. Dette kom til udtryk efter 67 minutter, hvor franskmanden trak et straffespark. Desværre for United brændte Pogba dog sit spark. Spørgsmålet er dog stadig, hvorfor han overhovedet var manden, der fik ansvaret fra 11-meters pletten.

Jesse Lingard – 4

Spiller en fin første halvleg, hvor han bidrager godt med sin bevægelighed. Er ved 0-1-målet med til at “lirke” et defensivt organiseret Wolves forsvar op. Han bliver efterfølgende for usynlig, og formår aldrig rigtig at sætte sit præg på kampen. Bør ikke starte inde i næste kampe. Skiftet ud efter 80 minutter.

Daniel James – 6

Leverer en god arbejdsindsats, og hans hurtighed er guld værd, når det kommer til tilbageløb. Fik en hård medfart af hjemmeholdets fans, efter at waliseren af to omgange, ifølge dommer Jonathan Moss, forsøgte af filme sig til frispark. James skal dog have tid til at vænne sig til fodbolden i Premier League. Han har nogle åbenlyse kvaliteter, som på sigt kan blive udviklet til det ekstraordinære. Blev skiftet ud med få minutter igen.

Marcus Rashford – 6

Skaber en utrolig farlig målchance til Martial i det 18. minut, efter at have sendt Doherty efter pølser á to omgange. Står for assisten til 0-1. Formår dog aldrig selv at blive målfarlig. Burde have taget straffesparket. Skiftet ud efter 89 minutter.

Anthony Martial – 7

Scorer et flot mål til 0-1, hvor franskmanden sparker bolden resolut ind med sit dårlige ben. Ser generelt rigtig skarp ud og bliver oftest farlig, når han deltager i spillet. Rashford og Martial begynder at ligne en farlig duo, når de ligger og roterer samt løber dybt på skift.

Juan Mata, Mason Greenwood og Andreas Pereira er uden for bedømmelse, fordi de spillede mindre end 15 minutter.