Spillerkarakterer: Lukaku er kampens spiller med to mål

Oldtrafford.dk giver spillerkarakterer ud fra skalaen 1-10.

David De Gea – 5

Spanieren havde ikke meget at se til i dag og er chanceløs på Crystal Palaces reducering. Til gengæld så Dea Gea, der normalt er sikker på fødderne, usikker ud i enkelte tilfælde.

Ashley Young – 6

Youngs rolle var i dag splittet i to yderligheder. Et dumt boldtab i eget målfelt skabte ubalance i United-forsvaret, hvilket ledte til Crystal Palaces reducering. Samtidig var Young hovedpersonen i scoringen til 3-1, da han knastørt sparker den forbi Guaita.

Victor Lindelöf – 6

Svenskeren leverer endnu en stabil indsats, og han virker sikker på bolden. Der er en klar ro omkring ham, når han spiller. Til gengæld trækker det ned, at United ikke går hjem med et clean sheet.

Chris Smalling – 5

Modsat Lindelöf fornemmer man ikke den samme boldkontrol. Englænderen spiller dog en godkendt kamp uden at komme i store problemer.

Luke Shaw – 7

Shaw havde en fremragende første halvleg, hvor han viser stor sikkerhed på bolden. Den unge englænder lukker fint ned og viser også fornemt offensivt spil. Det mundede blandt andet ud i en fin assist til Lukaku efter et flot løb frem i banen. I perioder var Shaw kilden til Uniteds angrebsspil.

Scott McTominay – 6

Den unge talent udviser en fin ro i sit spil og vælger de nemme og sikre løsninger. Der er ikke meget dårligt at sige om McTominays præstation, men omvendt er han ikke kampdefinerende.

Fred – 3

Fred mangler stadig en del præcision i sine afleveringer, og det er tydeligt at se, at han ikke har fået meget spilletid på det seneste. Det resulterede i, at han allerede efter de første tyve minutter har smidt et utal af bolde væk. Det var dybt rystende at se på. I anden halvleg var Fred mere anonym, hvilket tjente ham fint.

Paul Pogba – 6

Det var ikke den sprudlende Pogba, vi efterhånden er blevet vant til at se, som vi var vidne til i dag. Crystal Palace var i perioder gode til at lukke ham ned, men alligevel formår franskmanden at blive kampafgørende med sin flotte assist til Young.

Diogo Dalot – 5

Dalot spiller på en uvant plads i dag, og det kunne også mærkes. Han gjorde et hæderligt forsøg, men kommer ikke frem til meget udover hans fine indlæg til Pogba i starten af anden halvleg. Generelt får United ikke nok ud af sin højre kant i dag.

Romelu Lukaku (kampens spiller) – 8

Lukaku missede en kæmpe chance efter ti minutter, hvor han skulle have bragt United foran med 1-0. Det skulle han dog gøre op for, hvor han sparker bolden knastørt i mål fra kanten af feltet efter en fin aktion fra Shaw. Den store belgier gør det også til 2-0 på ægte Zlatan-manér.

Alexis Sanchez – 4

Chileneren trak sædvanligvis i arbejdstøjet og viste endnu engang god vilje. Han lykkedes med noget af sit offensive spil, hvor han specielt udviser fint kombinationsspil med Shaw. Man sidder fortsat med en fornemmelse af, at vi bør forvente langt mere af Sanchez, og han har reelt ikke den store effekt på kampen.