Spillerkarakterer: Ringe indsats af hele offensiven

En usædvanligt ringe præstation af Manchester United og et 1-0-nederlag til West Bromwich giver et hav af lave karakterer til United-spillerne.

Manchester United var store favoritter til at tage en nem sejr mod West Bromwich Albion. United leverede en skidt præstation og tabte 1-0, og derfor er der heller ikke gode karakterer til en eneste United-mand.

David de Gea – 6

Spanieren havde ikke meget at lave og kunne ikke gøre det store ved West Bromwich-scoringen. Leverede en fin redning fra et Jake Livermore-forsøg i første halvleg.

Antonio Valencia – 4

Ecuadorianeren havde ikke meget at lave defensivt, men kom med frem i højresiden masser af gange. Han formåede dog aldrig rigtig at finde nogle af sine holdkammerater i feltet.

Chris Smalling – 5

Forsvarsspilleren leverede en solid indsats i defensiven og vandt de fleste af sine dueller. Det er svært at give Smalling noget af skylden for nederlaget.

Victor Lindelöf – 5

Lindelöf havde ligesom Smalling fint styr på Salomon Rondon, der var meget isoleret i front for West Brom, og svenskeren kan heller ikke klandres for nederlaget.

Ashley Young – 4

Ashley Young slap godt afsted med de fleste defensive aktioner, men gjorde ikke meget væsen af sig offensivt og havde stort set ingen succes med sine indlæg.

Nemanja Matic – 3

Matic var for det meste solid I sine defensive aktioner, men var direkte skyld i West Broms sejrsmål. Serberen headede bolden ind foran mål, hvor Rodriguez kunne score det vindende mål.

Ander Herrera – 5

Herrera spillede første halvleg uden at lave de store fejl, før han blev erstattet af Jesse Lingard i pausen. Han blev måske snydt for et straffespark, da han blev nedlagt i feltet.

Paul Pogba – 3

Pogba blev skiftet ud midt i anden halvleg efter én af desværre mange sløje præstationer i denne sæson. Franskmanden tabte bolden for meget og fik aldrig for alvor sat sine offensive holdkammerater i scene.

Juan Mata – 2

Mata var meget på bolden, men formåede ikke at skabe chancer, selvom spanieren forsøgte ihærdigt. Masser af dumme boldtab og sløsede afleveringer hjalp ikke Uniteds offensiv.

Alexis Sanchez – 2

Chileneren startede i venstresiden og blev rykket over i højreside efter Martials indskiftning. Stort set intet lykkedes dog for kantspilleren, der ikke kunne finde plads til at have nogen indflydelse på kampen.

Romelu Lukaku – 4

Lukaku manglede hjælp fra holdkammeraterne, der skulle sætte ham op. Han havde et fint hovedstødsforsøg i anden halvleg, men brændte en god mulighed i første halvleg og havde meget lidt held med at deltage i spillet.

INDSKIFTEDE SPILLERE

Jesse Lingard – 4

Han havde en god mulighed for at bringe United foran lige efter pausen, men fik afslutningen blokeret. Forsøgte at skabe noget offensivt, men lykkedes ligesom sine holdkammerater med meget lidt.

Anthony Martial – Uden for bedømmelse

Marcus Rashford – Uden for bedømmelse

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

West Brom choksejrede på Old Trafford

Næste artikel

Mourinho: Vi blev straffet

ANNONCE