Spillerkarakterer: Romero (næsten)redningsmand topper

Sergio Romero er strengt taget den eneste, der kan kigge sig selv i spejlet efter nederlaget mod Wolverhampton.

På OldTrafford.dk giver vi efter hver kamp spillerne karakterer, og i dag er ingen undtagelse, selvom det nok bliver en sørgelig omgang at komme igennem.

Sergio Romero – 7 (Kampens spiller)
Holder et godt stykke af vejen United inde i kampen men må til sidst give fortabt ved Wolverhamptons to mål. Er chanceløs i begge situationer. Det var så dagens højeste karakter.

Diogo Dalot – 5
Leverer ikke mange ting offensivt, men han sætter heller ikke mange fødder forkert defensivt, og det er trods alt også en præstation.

Chris Smalling – 4
Vinder flere dueller end sin makker i midterforsvaret og har også meget overraskende en højere succesrate med sine afleveringer – hvor flere af dem måske var bagud.

Victor Lindelöf – 3
Spiller sin nok dårligste kamp måske i hele sæsonen, og det er til trods for, at han faktisk ikke lavede en fejl før Wolverhamptons andet mål sent i kampen. Men den blev så også dyr, og siden var han kun en VAR-redning fra at blive sendt i bad før tid efter en satset tackling, der bestemt var lyserød.

Luke Shaw – 4
Det var ikke meget, man så til venstrebacken, der leverede et godt tilbageløb og fik stoppet en farlig situation ved stillingen 0-0.

Ander Herrera – 3
Løber som altid solen sort og vinder et par dueller. Han er dog ikke god nok på bolden i dag.

Nemanja Matic – 3
Ifølge whoscored.com ramte serberen en medspiller med 89 procent af sine afleveringer. Mange af de afleveringer må være til siden, for det var ikke meget fremadrettet, der kom fra den tidligere Chelsea-mand.

Paul Pogba – 5
Franskmanden er omdrejningspunktet på godt og ondt for United. Når det fungerer for ham, funkler hele Uniteds offensiv, når det ikke gør, ja, så har resten af holdet det svært. Det var tilfældet i dag, men det tæller op, at han bliver ved at prøve.

Jesse Lingard – 3
Forsøger at blive involveret centralt i banen, men Wolverhampton fik lukket ned for ham. Løb tør for energi i anden halvleg.

Marcus Rashford – 4
Scorer et mål, men derudover er det ikke meget, der lykkes for Rashford. Har et par skud mod mål, som dog ikke for alvor bliver farlige.

Anthony Martial – 3
Det var en ringe indsats af Martial. Får ikke gang i de drabelige løb mod sin direkte modspiller, som gør ham så berygtet. Han skylder efterhånden en brandkamp.

Andreas Pereira – 5
Fint indhop, hvor han får sat lidt energi i tingene og har et par nærgående forsøg.

Juan Mata – UB
Scott McTominay – UB.

 

 

Forrige artikel

United ude af FA Cuppen efter en tam indsats

Næste artikel

Solskjær: Et skridt bagud

ANNONCE