Spillerkarakterer: Smalling topper for United

Chris Smalling var overlegen i første halvleg, hvilket giver ham prisen som kampens spiller. Se hans og de andre United-spilleres karakterer her.

Chris Smalling og David De Gea topper karakterlisten i dagens kamp mod Watford. Og så er der en United-anfører, der skal begynde at se sig over skulderen, for Diogo Dalot må kunne øjne en startplads.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

David De Gea – 7
Laver en stor redning i første halvleg og er chanceløs ved målet. Disker til sidst op med en to-pointsredning, der trækker en karakter op.

Antonio Valencia – 2
Anføreren er normalt sikker på højrebacken. Men ikke i dag. Watford-målet kom fra hans side, ligesom en god Watford-mulighed inden også gjorde det. Offensivt virker det nogle gange, som om han hæmmer Uniteds opspil i højre side. Han er langsom i tanke og handling, og der er ikke meget kvalititet i indlæggene.

Chris Smalling – 7 (kampens spiller)
Var et monster i første halvleg, hvor han kun tabte en duel i luften med bomstærke Troy Deeney, som United og Smalling tidligere har haft store problemer med. Krydrer indsatsen med et flot mål

Victor Lindelöf – 5
Der var gode og dårlige aktioner fra svenskeren. Laver ingen eklatante fejl, men det er tydeligt, at manglende selvtillid hæmmer ham.

Ashley Young – 5
Leverer gode aktioner fremad banen, og er også manden bag indlæggene til de to mål. 

Nemanja Matic – 5
Leverer en god ‘usynlig’ opgave ved siden af Fellaini. Får et rigtig dumt gult til sidst, der bliver vekslet til rødt, da det var nummer to i kampen. Det var tæt på at blive dyrt.

Marouane Fellaini – 4
Den lange belgier fik genvalg, og som mod Burnley var han et bolværk foran forsvaret. Så dog nogle gange lidt kluntet ud på bolden. Det er set før.

Paul Pogba – 6
Da United var bedst i første halvleg, var Pogba det også. Han sprudlede og kunne have scoret til 3-0, men en stor redning af Foster afværgede. Faldt med resten af holdet efter pausen.

Alexis – 4
Han laver som sædvanlig nogle gode ting i løbet af kampen, men der er også for mange dårlige. Han bør være mere bærende og afgørende. Blev skiftet ud kort før tid.

Romelu Lukaku – 6
Den store belgier er inde i en af de perioder, hvor han bare scorer. Det gjorde han også i dag, hvor han også kæmpede majestætisk alene på toppen.

Jesse Lingard – 3
Usynlig. Det dækker bedst hans præstation i dag. Kom ved enkelte lejligheder i fint drev, men Watford-spillerne fik begået frispark, inden det blev farligt.

Anthony Martial – 3
Blev skiftet ind med tyve minutter i en kamp på vippen. En utaknemmelig opgave for en spller, der mangler spilleminutter og måske også selvtillid. Gjorde hverken fra eller til.

Scott McTominay og Eric Bailly er uden for bedømmelse.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pretty in Pink: Smalling pakkede delvist Deeney ind i ny United-sejr

Næste artikel

Mourinho: Vi burde have kameraer i omklædningen

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share