Stadionudvidelse: United kan blive tvunget fra Old Trafford

Klubben arbejder i øjeblikket på en plan for at få udvidet Old Trafford, men det kan blive et udfordrende forløb, der kan betyde en række kampe på et andet stadion.

Det er en kendt sag, at Manchester United gerne vil have Old Trafford udvidet fra de nuværende 74.994 pladser. Sagen har dog været stillestående for offentligheden i den seneste lange periode, men nu har klubben åbnet op for nogle af overvejelserne, og det er ikke så let, som man skulle tro.

– Vi har ikke ladet den letteste tribune være til sidst, siger managing director Richard Arnold til fanmagasinet United We Stand. 

Den eneste tilbageværende ikke-udvidede tribune på stadion er Sir Bobby Charlton Stand – sydtribunen. Den er udfordrende at udvide, fordi der er meget lidt plads omkring den.

– Den er i midten af en sandwich på et lille stykke land mellem banen og Manchester-Liverpool-jernbanen. Der er ikke ret meget plads på hver side af tribunen, hvilket gør det til et meget kompliceret stykke arbejde, siger Richard Arnold. 

Kan betyde flytning

Manchester United Supporters Trust ønsker, at stadionkapaciteten bliver den største i Europa, og der er tale om en udvidelse til omkring 88.000 sæder, men det kan således blive svært at nå dertil.

– Det vil tage mere end en sæson, og det er ikke sikkert, at der er en måde at gøre det, som ikke gør os hjemløse i en periode, siger Richard Arnold.

– Vi har landets største fanbase, og vi er ikke i London, hvor vi kunne have lånt Wembley. Så det er ikke en let opgave for os, og vi ønsker ikke at opgive den hjemmebanefordel, vi har her.

På trods af udfordringerne er Richard Arnold sikker på, at stadionudvidelsen kommer på et tidspunkt, og den er bakket op af Glazer-familien.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ugens talent: James Garner - den nye Carrick

Næste artikel

Herrera usikker på United-fremtid

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share