Stærk anden halvleg sikrer sejr over Lens

Lørdag slog Manchester United Lens med 3-1 i en kamp, der vil blive husket for en stærkt spillende Garnacho og præsentationen af Rasmus Højlund før kampen.

I sin næstsidste officielle træningskamp slog Manchester United i dag Lens med cifrene 3-1. Inden kampen blev fløjtet i gang, blev Rasmus Højlund præsenteret som nu spiller i klubben.

De røde djævle stillede med en stærk start-11’er og særligt Alejandro Garnacho viste sig godt frem på venstrekanten. Flere gange blev han spillede fri, hvorfra han fandt Mason Mount i to omgange, der som minimum burde have scoret på den første tæt på mål.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Alligevel var der Lens, der kom foran, da Diogo Dalots aflevering til Raphaël Varane blev opsnappet af Florian Sotoca, der fra cirka 40 metes afstand loppede den over André Onana, der var godt ude af sit felt.

I anden halvleg startede Manchester United stærkt og efter tre minutter blev Marcus Rashford spillet fri af Antony, og englænderen svigtede ikke og scorede sikkert til 1-1. Kort efter viste hjemmeholdet flot kontraspil, da en fri Garnacho fandt Antony, der sikkert satte den ind bag Lens’ keeper og dermed var comebacket en realitet. Fem minutter efter havde Manchester United frispark, som Luke Shaw tog sig af. Marcus Rashford kom højest på indlægget og headede bold ned på Casemiros pande og derfra i mål: Tre mål på 13 minutter.

Herefter blev der skiftet ud hos særligt Lens og inden kampen var færdig fik Onana revanche, da han flot fik reddet en afrettet bold var tæt på at overliste ham.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

I morgen møder Manchester United Athletic Club i Dublin med kampstart kl. 17.00 dansk tid. Athletic har den tidligere Manchester United-spiller Ander Herrera i truppen.

1 kommentar
 1. Faktisk en god kamp af en “friendly” at være, gode præstationer i 1.halvleg, trods nogle udfald.

  Av av Mount den slags “direktører” skal bankes ind i rusen, den var ikke bare stor, den var mega stor….og Dalot skal lige koncentrere sig når vi har en ny keeper der gerne spille sweeper, når det er sagt var det godt nok flot sparket ind fra ca 40 meter…imponerende.

  2.halvleg startede fremragende, Rashy var igen afgørende, Garnacho var uimponeret og stærkt spillende og Bruno var her og der og alle vegne, Casemiro var Generalen på den centrale midt, Mount leverede også et solidt stykke arbejde, insisterende og pågående i sine dueller, Antony var god i 2.halvleg men syntes han defensivt arbejder godt når der er brug for det.

  Varane er Rolls Roycen, Licha er udsmideren og Shaw er et binde led mellem forsvaret og angrebet fra sin venstreback position og Dalot spillede sig op efter sit koncentrations svigt.

  Onana er godt et spændende bekendtskab, skal lige vende sig at vores keeper står så langt udenfor feltet, mit hjerte sad flere gange oppe i halsen, men hans boldkontrol og pasninger med fødderne er klasser over De Gea, det kræver tilvænning at se på.

  Men Onana virker til at kunne præcis det ETH vil have fra sin keeper, håber vare at hans evner med hænderne også er på niveau.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Højlund kommer til United som skadet

Næste artikel

Se videoen af Rasmus Højlund på Old Trafford

ANNONCE