Status inden lukketid

Vi gør her status for hvad vi pt ved, på en hektisk sidste dag i transfervinduet.

Der er nu cirka 10 timers tid tilbage at handle i for de europæiske klubber, og United er en aktiv spiller på markedet. Vi giver her et kort overblik, på en hektisk dag.

Radamel Falcao er i hus, hvis det obligatoriske lægetjek klares. I første omgang er der tale om en lejeaftale til cirka seks millioner pund, hvorefter Monaco skal have et sted mellem 50-60 millioner pund.

Ron Vlaars agent afviser at hans klient skifter fra Aston Villa. Både United og Arsenal har på rygteplan jagtet ham, men den stærke forsvarsspiller vil ikke skifte livet på Villa Park ud i denne omgang.

Arturo Vidal er et af sommerens helt store navne, i hvert fald på rygteplan. Italienske medier hævder nu, at United i disse timer gør et sidste forsøg på at få fingre i den chilenske midtbanemotor.

Daley Blind er endnu ikke officielt præsenteret i United, men har klaret lægetjekket i fredags. Juan Mata byder ham velkommen på nettet, og Blind præsenteres vel samtidig med andre nye signings senere på dagen.

Morgan Schneiderlin fra Southampton har været ønsket i flere klubber i England denne sommer, og rygterne kører nu på, at United vil have fat i midtbanespilleren her få timer før lukketid.

Spillere på vej ud

Will Keane har været uheldig med skade og udlån, og aldrig for alvor fået udfoldet talentet. Nu meldes Q.P.R. at være klar med et bud på lidt over tre millioner pund for den engelske angriber.

Tom Cleverley jagtes af Everton, Hull og specielt Aston Villa, selv om midtbanespillerens lønkrav kan være en udfordring for specielt Villa. Endnu ikke noget nyt om hans situation i dag, men han ventes at skifte.

Danny Welbeck er med ankomsten af Radamel Falcao en mand med en fod udenfor døren. Den hurtige og arbejdssomme angriber er specielt et hedt navn i Spurs, som skal være klar til at betale fem millioner pund for en 1-årig lejeaftale.

Chicharito er i gang med lægetjek i Real Madrid, og ventes indenfor få timer at få de sidste detaljer på plads inden et skifte.

Tom Lawrence og Nick Powell meldes begge på vej væk på lejeophold. Lawrence er jagtet af Leicester, mens Powell er ønsket i flere klubber i the Championship.

Vi følger med dagen igennem her på www.oldtrafford.dk, og bringer seneste nyt når det kommer.

Forrige artikel

Agent: United har købt Falcao

Næste artikel

Bekræftet: Chicharito skifter til Real Madrid

ANNONCE