Stor interesse for Wes Brown

Wes Brown er efterhånden gledet længere og længere ned i rækkerne når Sir Alex Ferguson skal udvælge sine første 11. Siden 2008, hvor Wesley Brown fik en…

Wes Brown er efterhånden gledet længere og længere ned i rækkerne når Sir Alex Ferguson skal udvælge sine første 11. Siden 2008, hvor Wesley Brown fik en masse spilletid på højreback kulminerende med oplægget i Champions League-finalen, har forsvareren haft svært ved at tilspille sig en plads på holdet, og derfor spekuleres der i, at dette kan blive sidste sæson i den røde trøje for den pålidelige englænder.

Med Rio Ferdinand, Rafael da Silva, Nemanja Vidic, Jonny Evans, John O’Shea og Chris Smalling foran ham i rækken, er der ikke udsigt til meget spilletid. Den kan han dog få i både Tottenham, Everton og Sunderland udover andre unavngivne Premier League-klubber. Det skriver The Daily Mirror, der i øvrigt mener, at et skænderi mellem Fergie og Brown under USA-turen sidste sommer har været med til, at den 31-årige er røget ud i kulden.

Wes Browns uvurderlige erfaring er meget interessant for mange klubber, og derfor er det kun et spørgsmål om hvorvidt Sir Alex Ferguson vil forlænge forsvarsspillerens kontrakt der udløber inden for et år eller ej.

Brown har spillet over 200 kampe for Manchester United siden sin debut i 1998, og har været med til at vinde Premier League fem gange.

Forrige artikel

Sneijder i kikkerten… igen

Næste artikel

Not arrogant. Just better

ANNONCE