Storsejr til United og Giggs

4-0 til United i første kamp med Ryan Giggs som manager, takket være to mål af både Rooney og Mata.

Til et jubelbrøl sjældent oplevet større, gjorde Ryan Giggs sin entre på Old Trafford som manager her til aften. Waliseren var i ført jakkesæt, og hilste pænt på de glade og forventningsfulde fans på vej ind på stadion.

Der var snakket meget om Giggs-effekten, men det er værd at huske på, at den legendariske waliser ikke har haft mere end en lille uges tid i spidsen for United. Det bliver interessant at følge ham og hans stab de sidste par uger af turneringen.

Synet af Giggs med Butt og Scholes på trænerbænken på Old Trafford, har uden tvivl givet flere United-fans et smil på læben. Butt og Scholes stod sammen med Phil Neville for opvarmningen af United, som kom ud til kampen med masser af entusiasme og gejst.

Giggs havde ændret på flere positioner i forhold til sidste kamp under David Moyes. Adnan Januzaj, Jonny Evans og Marouane Fellaini var helt ude af truppen, mens rekordindkøbte Juan Mata startede på bænken.

Til gengæld startede Shinji Kagawa inde, ligesom både Cleverley og Welbeck også startede inde for United. Alle tre gjorde det fint i dagens opgør, og blev i løbet af kampen dog skiftet ud. Welbeck havde et godt forsøg kort inde i anden halvleg, mens Kagawa flere gange var med i kreative offensive indslag.

Tom Cleverley har modtaget massiv kritik de seneste måneder, men gjorde det udmærket i dagens kamp. Han havde helt tydeligt fået lov at gå mere med frem, og han lignede mere den spiller vi kender fra tidligere, som kommer med frem og deltager mere på den sidste tredjedel af banen med pasninger og løb.

Første halvleg var dog ikke en lang dans på roser. Der var stadig perioder med langsomme omstillinger og tempoet kunne ikke holdes hele tiden. Det kneb lidt med at skabe de store åbne målchancer, og det blev understreget at det ikke løser alt ved at Moyes nu er fortid. Der skal stadig investeres i truppen til sommer. Men ja, Rom blev heller ikke bygget på en dag.

Forløsningen kom kort før pausen, hvor Welbeck blev nedlagt i feltet, og Rooney sikkert omsatte straffesparket til mål. Dermed kunne Giggs og co gå til pause med en føring, velvidende at Norwich var tvunget længere frem på banen i anden halvleg.

Og efter pausen så vi så endelig lidt af det Manchester United vi kender og elsker. Der var meget mere fart og tempo i spillet, omstillingerne blev kørt igennem, flere folk kom med i det offensive spil og der var mere energi, kreativitet og gejst at spore hos spillerne.

2-0 kom kort inde i anden halvleg, da Rooney sendte bolden i nettet igen. Herefter valgte Giggs at bruge hans tre indskiftninger relativt tidligt, og det var ganske fornuftigt. En af dem han sendte på banen var nemlig Juan Mata, der scorede to gange, begge efter oplæg fra Antonio Valencia.

4-0 til hjemmeholdet, der ikke trak sig tilbage på banen efter scoringerne, som vi ellers tidligere har oplevet i denne sæson. United blev ved med at presse på, og kunne have scoret et par gange yderligere.

Med den sikre sejr holder United presset på Spurs og co foran i toppen af tabellen i jagten på den 6.plads, der giver adgang til Europa League næste sæson. United holder humøret højt, stemningen er positiv og næste opgave er Sunderland på Old Trafford om en uges tid.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillingen mod Norwich

Næste artikel

U18: Stærk sejr ude mod Fulham

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share