Strootman: Alle drømmer om Real og Barca

Kevin Strootman er et af de navne der oftest er sat i forbindelse med United, men den hollandske midtbanespiller ser måske sin fremtid i Spanien.

De seneste par år er United sat i forbindelse med den hollandske midtbanespiller Kevin Strootman. Allerede da han var i PSV blev han rygtet til United, og rygterne er kun blevet varmere siden van Gaal overtog tøjlerne på Old Trafford.

Den stærke midtbanespiller fik en alvorlig knæskade i en kamp for Roma i foråret, en skade der holdt ham ude af VM, hvilket var et stort slag for van Gaal og Holland. Nu er han på vej tilbage og rygtes til United igen. Men Strootman selv siger nu, at han drømmer om et skifte til en af de spanske giganter.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Alle drømmer selvfølgelig om at komme til Barcelona eller Real Madrid, men de kigger ikke meget i Æresdivisionen. Der er enkelte undtagelser, men ellers scouter de på et højere niveau.

– Jeg ser dog ikke Roma som en mellemstation, men jeg tror, at hvis en spiller præsterer på denne niveau, vil han hurtigere ryge op på øverste niveau. I disse turneringer lærer man mere, lyder det fra Strootman i følge hollandske Voetball International.

Kevin Strootman er endnu ikke kommet 100% tilbage efter sin knæskade, og Roma har hidtil afvist at sælge deres profil. På rygtebasis vurderes det dog, at Rudi Garcia og co i Rom vil sælge Strootman for et beløb på omkring 32 millioner pund.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

Norsk stortalent besøger United

Næste artikel

Rygte: United og Chelsea kæmper om back

ANNONCE