Tabloidpressen: Adidas overtalte Pogba til at blive i United

Daily Star og Daily Mail rapporterer begge, at sportstøjsgiganten og Manchester United-sponsor Adidas var instrumental i at få Paul Pogba til at droppe sit skifte væk fra Old Trafford i sommer.

Paul Pogba sagde det lige ud. “Jeg ønsker nye udfordringer et andet sted.” Hans agent, Mino Raiola, lagde heller ikke skjul på, at han arbejdede på et skifte for sin franske klient. Men Pogba blev bekendt i Manchester United, og det er, ifølge sladderpressen Daily Star og Daily Mail, Adidas skyld. 

Det tyske firma ønskede ikke, at United-stjernen skiftede til Real Madrid. Adidas indgik i 2016 en 10-årig sponsoraftale med Pogba, som eftersigende indbringer ham i alt 31 millioner pund, og tøjproducenten betaler også 750 millioner pund for at stå på Uniteds spillertøj frem til 2024. 

Derfor har Adidas meget at skulle have, når det kommer til Pogbas fremtid, og selvom de også sponsorer Real Madrid, havde de en klar interesse i at se Pogba blive på Old Trafford. I Manchester er franskmanden den største stjerne og reklamefigur, hvorimod Bernabeu i forvejen er proppet med stjerner, der kan promovere Adidas produkt. 

Daily Star og Daily Mail skriver, at Adidas agerede fredsmæglere i forhandlingerne mellem Manchester United og Paul Pogba og hans agent for at sikre sig, at han bliver minimum 12 måneder mere i England. 

De to engelske aviser er ikke kendt for at have den højeste troværdighed omkring alt, hvad de skriver. Derfor er det ogå svært at verificere rigtigheden i den her historie – men det er ikke nogen hemmelighed, at storsponsorer som Adidas har enormt meget magt i moderne fodboldklubber, og at Adidas også var instrumental i at få Pogba til Manchester United tilbage i 2016. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Roy Keane betvivler Maguires defensive kvaliteter

Næste artikel

Dalot besøger "mirakeldoktor" i Kina

ANNONCE