Dalot besøger “mirakeldoktor” i Kina

Diogo Dalot er i behandling hos brasilianeren Eduardo Santos, der tidligere har hjulpet stjerner som David Luiz, Mousa Bembele, Radmael Falcao og Hulk ud af skadeshelvedet.

Manchester Uniteds portugisiske højreback er hos en specialist i Shanghai for at komme sig over den hofteskade, der har holdt ham ude af starten på 2019/20-sæsonen. 

Doktoren, som blev refereret til som “mirakeldoktoren” i de franske medier i 2015, da han sikrede, at David Luiz var spilleklar igen få dage efter, at han havde fået en alvorlig forstrækning i kamp for Paris Saint-Germain, er tilknyttet Shanghai SIPG, og Dalot har ifølge South China Morning Post været hos ham i 10 dage. 

Ole Gunnar Solskjær har tidligere på sæsonen udtalt, at Dalot tidligst er klar igen på den anden side af landsholdspausen. Og nu er der måske snart brug for den unge portugiser. Aaron Wan-Bissaka har måtte trække sig fra den engelske landsholdslejr med en skade, og Luke Shaw døjer ligeledes med problemer. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Tabloidpressen: Adidas overtalte Pogba til at blive i United

Næste artikel

Europa League: Hvem er FC Astana?

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share