Ten Hag: Ånden har altid været der med det her hold

Erik ten Hag kunne tirsdag aften se sit hold indlede EFL-cup titelforsvaret med en 3-0 sejr på Old Trafford, imod Roy Hodgsons Crystal Palace. Erik ten Hag havde valgt et markant roteret hold siden sidste kamp mod Burnley med hele 7 ændringer.

Tirsdag aftens EFL-cup opgør mod Crystal Palace endte med en lovende United-sejr, hvor Erik ten Hag havde roteret startopstillingen. Ten Hag fik også givet tilbagevendende spillere, som Mount, Varane og Maguire nogle minutter i benene. Ten Hag afgav efter kampen et interview til Sky Sports, hvor han sætter ord på sejren.

– Det var en god aften. Vi spillede ret godt og dominerede kampen. Det var det vi havde håbet på. Ånden har altid været der med det her hold, og der er endnu mere i vente.

De unge kanoner

Og spillet så også rigtig lovende ud, da Garnacho, Casemiro og Martial kom på scoringstavlen. Der var flere gode optrædener i blandt, specielt Amrabat, Maguire Daniel Gore gjorde sig bemærket hos Ten Hag. Ten Hag fortæller til Sky Sports om Daniel Gore.

– Jeg synes det er en fantastisk fødselsdag for ham, men jeg er ikke en træner der giver spillere chancer uden grund. De er nødt til at gøre sig fortjente til det. Når de fortjener det, så får de chancen. De unge spillere er nødt til at arbejde for det, og bevise det hver dag til træning.

Hannibal Mejbri, Daniel Gore, Facundo Pellistri og Alejandro Garnacho var blandt de unge spillere som havde gjort sig fortjent til minutter på Old Trafford. Ten Hag havde dog også en bemærkning at knytte til Garnacho.

– Hans bidrag var ikke godt nok (i hans starter mod Wolves og Spurs), men han havde dog nogle gode aktioner. Du kan se at han altid er farlig i kampen, selv når han ikke spiller godt.

Stærk hjemmedebut fra Amrabat

Ten Hag kommenterede også på indsatserne fra Harry Maguire og Sofyan Amrabat, som fik sin Old Trafford debut.

– Han (Amrabat) er en spiller, som vil give holdet det de har brug for. Han giver holdet kvalitet, energi og en anden dynamik. Harry Maguire var meget solid.

Sancho

Og igen blev Jadon Sancho også et af talepunkterne, da Ten Hag blev spurgt ind til Jadon Sancho, hvortil Ten Hag svarer.

– Det er op til ham, jeg taler ikke om spillere, som er utilgængelige.

Forrige artikel

Manchester United cruiser videre i cuppen

Næste artikel

Karakterbogen: Er Casemiro tilbage i topform?

ANNONCE