Karakterbogen: Er Casemiro tilbage i topform?

Karakterbogen bærer i dag præg af flotte præstationer, i en kamp hvor Manchester United havde kampen under fuld kontrol.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Onana – 7

Onana kunne have spillet første halvleg med hænderne bundet på ryggen, uden at det ville have gjort en forskel. Det var en stille dag på kontoret for Onana, der dog blev testet i kampens sidste minutter. Men her var han klar, og diskede op med fine redninger.

Dalot – 8

Det er en fornøjelse at se Dalot, når han kommer op på banens sidste tredjedel. Dalot kombinerer flot med Pellistri i højresiden, hvilket også førte til kampens første mål.

Maguire – 7

En fin præstation af den tidligere anfører. Han afviser en stor chance i første halvleg, og spiller med stor ro under hele kampen.

Varane (Ud – 61´) – 7

Varane bliver aldrig den mest iøjnefaldedne fodboldspiller. Ja faktisk er det mest tydeligt, hvor god han er, når han ikke spiller. I dag spiller han med sin sædvanlige ro på bolden, samtidig med, at han sikrer, at Crystal Palace aldrig bliver farlige.

Amrabat (Ud – 61´) – 7

Amrabat blev sat til at spille venstre back i dag. Han fik dog lov til at trække en del ind i banen, når Manchester United var på bolden. Hans fysik og acceleration gør det ekstremt svært for modstanderen at komme forbi ham. Imponerende præstation, når man tager højde for, at han spillede ude af position.

Casemiro – 8 (MOTM)

På trods af en svær sæsonstart for Casemiro har han allerede scoret fire mål for Manchester United. Casemiro er ekstrem farlig i hovedspillet, det viser han igen i dag. Casemiro var også i oplæggerens rolle, da han lagde bolden ind i feltet til Martial. Han fordeler boldene godt rundt på midten af banen, i en kamp hvor vi var klart mest på bolden.

Mejbri (Ud – 71) – 6

Majbri er ikke bange for at gå ind i duellerne, hvilket er en af hans styrker, dog river han for mange gule kort til sig på grund af det. Han arbejder hårdt, men han må godt blive mere boldsikker end han var i dag.

Mount (Ud – 46) – 7  

Mount skabte fire målscorerende chancer efter sin tilbagevenden fra skade, to af dem scorede Manchester United på. Mount blev udskiftet i starten af anden halvleg i sin hidtil bedste halvleg for klubben.

Pellistri – 7

Manchester United har mange problemer på højrekanten, men Pellistri er ikke en af dem. Pellistri arbejder ekstremt hårdt, på trods af det ikke er alt, som lykkes for ham.

Martial (Ud – 75) – 6

Martial er ofte meget anonym, og det var han også i første halvleg. Men det var dejligt at se et smil på hans, læber da han bankede bolden i målet til 3-0. Målet betyder dog ikke, at vores danske ven Rasmus Højlund behøver at være nervøs for sin startplads, når vi næste weekend møder Crystal Palace igen.

Garnacho – 7

Garnacho fik hul på bylden ved at læse Diogo Dalots cut-back-aflevering. Det var en tilfredsstillende præstation, hvor han spillede alle 90 minutter.

Indskiftninger:

Lindelöf (Ind 46′) – 6 

Lindelöf blev sjældent udfordret på venstre back, hvor han spiller en fin halvleg.

Evans (Ind – 61´) – 

Jonny Evans var lige ved at få scoret i en kamp, hvor Old Trafford stort set kun sang om ham og ejerne af klubben.

Gore (Ind 61′) – 6

Debutanten og fødselaren spillede i dag en godkendt kamp uden for alvor at skinne igennem.

Højlund  – 6

Fik aldrig rigtig sat præg på kampen

2 kommentarer
 1. Det er jo meget spot on.
  Positivt overrasket over hele linjen.
  Masser af bevægelse, fight, og boldbesiddelse – Det som jeg har efterspurgt, siden sæsonstart.
  Var nu også meget overrasket over, hvor ringe CP var. De havde en del reserver med, men alligevel.
  Er spændt på at se, hvordan spillet bliver, når Rashford og Bruno skal spille med. Efter det vi så i går, selvom CP, får Eze og co med, så lugter det bestemt af sejr!
  Jeg bliver skuffet, hvis ikke Rashford og Bruno brænder banen af på lørdag, mod så halvsvag en modstander.
  Hvis ikke, så er der jo flere som der har gjort sig meget positivt bemærket..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Ånden har altid været der med det her hold

Næste artikel

Highlights: Manchester United tilbage på sejrskurs efter anden sejr i træk

ANNONCE