Manchester United cruiser videre i cuppen

Manchester United vandt tirsdag aften 3-0 over Crystal Palace i en kamp, hvor flere af reserverne fik minutter.

Manchester United tog sejren, og er videre i Carabao Cuppen, efter at de i aftes vandt 3-0 over Crystal Palace på Drømmenes Teater.

Første cup-kamp i denne sæson bar præg af et Manchester United i fuld kontrol og et Crystal Palace hold, der ikke var i spilhumør. Crystal Palace stod meget dybt i starten af første halvleg, hvilket gjorde det svært for Manchester United at skabe de store chancer. Men et fladt indlæg fra Dalot til Garnacho var nøglen.

Derefter begyndte Manchester United at skabe flere chancer, selvom det ikke var de bedste elleve, der havde snøret støvlerne til kampstart.

Kort tid efter 1-0-målet fik Manchester United tildelt et hjørnespark. Her steg Casemiro til vejrs, og scorede til 2-0. På trods af den farlige føring var Manchester United aldrig i problemer efter 2-0 scoringen, og de røde djævle gik komfortabelt til pause.

Anden halvleg bød på mere dominans fra Manchester United og noget så sjældent som et smil på Martials læber. Martial scorede nemlig efter 55 minutter fra en spids vinkel.

Crystal Palace bed fra sig i meget korte perioder, men de blev aldrig for alvor farlige. Det betød, at Erik ten Hag kunne give debut til Daniel Gore og minutter til Donny van de Beek.

Hvem Manchester United skal møde i næste runde af Carabao cuppen, finder vi ud af i morgen aften.