Ten Hag: »Brentford ville det mere i hele kampen«

Manchester Uniteds cheftræner, Erik ten Hag, udtrykte skuffelse efter holdets kamp mod Brentford.

Lørdag d. 30. marts gæstede De Røde Djævle Gtech Community Stadium, hvor kampen endte 1-1. Ten Hag, der for nyligt formåede at hive en sejr hjem i opgøret mod rivalerne fr Liverpool, havde helt garanteret håbet på en mere overbevisende præstation fra sit hold.

– Brentford ville det mere hele kampen, fortalte Ten Hag i et interview med Sky Sports efter kampen.

Den hollandske træner anerkendte Brentfords intense indsats og indrømmede, at det var modstanderne, der dominerede spillet størstedelen af tiden.

Manchester United formåede kun at hive et enkelt point ud af kampen, og Ten Hag kunne ikke skjule sin skuffelse over resultatet.

– Ja, det tror jeg [at Manchester United var heldige med at få et point], erkendte Ten Hag.

– Men hvis man fører, skal man ikke smide det væk, tilføjede han.

Her refererer han til Mason Mounts mål i overtiden, som blev udlignet kun få minutter efter af Brentfords Kristoffer Ajer.

I næste runde møder United, som ligger på en 6. plads, Chelsea, som ligger på en 11. plads. Kampen spilles på Stamford Bridge d. 4. april kl. 21.15 dansk tid.

2 kommentarer
 1. Hvis Brentford ville kampen mere end vores spillere, er der kun een og helt alene ham, der bærer ansvaret.

  1. Fuldstændig enig i din kommentar….

   Hvis ikke Manchester United “vil det” mindst ligeså meget som et hold ala Brentford, så må ansvaret falde tilbage på EtH, det er trods alt ham der lægger taktikken og skal motivere sine spillere…

   Vi kan jo ikke kun spille mod Liverpool hver gang…😊

   Vores udtryk er så deprimerende at se på, og igen håbede man at et godt resultat og præstation kunne motiverer holdet til næste kamp..

   Det sker bare ikke og det kan jo af indlysende årsager ikke fortsætte sådan…der må nogle nye øjne og ideer ind, vi jo ikke skifte alle spillerne ud.

   Og vi kan heller ikke stole på at EtH kan identificere forstærkninger da han jo allerede har “brændt” 3-4 milliarder af på det ene flop efter det andet….

   Sir Ratcliffe må svinge kniven efter sæsonen og starte et nyt projekt op.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Karakterbogen: Enkelte lyspunkter i en elendig indsats

Næste artikel

Mason Mount: »Vi levede ikke op til vores standard«

ANNONCE