Mason Mount: »Vi levede ikke op til vores standard«

Mount indrømmer, at det vil blive udfordring for Manchester United at kvalificere sig til Champions League denne sæson efter endnu et skuffende resultat i Premier League.

Mason Mount blev næsten Manchester Uniteds helt, da han scorede sit første mål for klubben i det 96. minut af opgøret mod Brentford. Desværre var sejren ikke til at hente hjem, da Brentford formåede at udligne endnu senere i det 99. minut, som skulle betyde, at kampen endte uafgjort 1-1.

I et interview med Sky Sports udtrykte Uniteds eneste målscorer sin skuffelse efter kampen.

– Hvis man ser på kampen overordnet set, levede den ikke op til vores standard. Det ved vi godt. Når man scorer i de sidste minutter, tror man måske, at man kan hænge på. Men måske fortjente vi det ikke.

– Vi vil forbedre os, vi vil arbejde hårdt. Det er de her kampe, man gerne vil vinde. Vi skal steppe op, og det er det, vi vil fokusere på, sagde Mount.

Mount erkendte også, at det nu vil være svært for Manchester United at kvalificere sig til næste sæsons Champions League, selvom det måske gives til femtepladsen i Premier League denne sæson.

– Det er en svær situation nu, men alt, hvad vi kan gøre, er at fokusere på os selv, sagde han.

– Vi ved, hvad vi skal gøre, tilføjede han.

I næste runde møder United Mason Mounts tidligere klub, Chelsea. Kampen spilles på Stamford Bridge d. 4. april kl. 21.15 dansk tid.

Forrige artikel

Ten Hag: »Brentford ville det mere i hele kampen«

Næste artikel

AFSTEMNING: Månedens spiller i Marts

ANNONCE