Ten Hag glad på Pereiras vegne: Han er en god spiller

Manchester United og Fulham spiller på søndag i FA Cuppen, hvor den tidligere Manchester United-spiller Andreas Pereira gør det godt ifølge Erik ten Hag.

Den tidligere Manchester United-spiller, Andreas Pereira, høster roser fra Erik ten Hag på dagens pressekonference, før Manchester United og Fulham mødes i FA Cup-kvartfinalen på søndag.

Uniteds hollandske manager har da også et mangeårigt kendskab til Fulhams brasiliensk-belgiske offensivspiller, da han var ungdomstræner i PSV Eindhoven, hvor Pereira skiftede fra til Manchester United tilbage i 2011.

– Han er en god spiller. Jeg har kendt ham i lang tid. Jeg havde ham i ungdomsafdelingen i PSV, inden han skiftede til Manchester United, fortæller ten Hag og fortsætter.

– Jeg er virkelig glad på hans vegne med den måde, han gør fremskridt på, og jeg mener, at det (skiftet til Fulham, red.) var det rette skridt for ham, fordi han skal spille regelmæssigt. Det gjorde han ikke over længere perioder i Manchester United, og der kommer et punkt, hvor man må skifte og tage et skridt tilbage for at kunne gøre fremskridt.

– Jeg mener, at han gør et godt stykke arbejde, det er ret åbenlyst, og hele Fulham spiller godt.

Udover roserne til Andreas Pereira forklarede Erik ten Hag også, at kampen på søndag har stor betydning i forhold til jagten på endnu et trofæ i denne sæson.

– Det er selvfølgelig en stor motivation (at vende tilbage til Wembley, red.). Vi nød virkelig Wembley, og vi nød virkelig at vinde et trofæ, så det er vores brændstof til at gå efter det næste. Vi skal motiveres af det, og det skal bringe os ekstra energi til at slå Fulham.

På pressemødet var et af hovedtemaerne også Casemiros karantæne, efter han fik rødt kort i sidste weekends kamp mod Southampton.

Brasilieneren har udsigt til at gå glip af de kommende fire kampe, men Erik ten Hag mener dog, at Manchester United er rustet til at klare midtbanespillerens fravær, selvom han selvsagt ville have foretrukket, at han var tilgængelig.

– Vi gjorde det virkelig godt uden Casemiro mod Arsenal og i de to kampe mod Leeds. Jeg mener også, at vi gjorde det virkelig godt uden Casemiro i starten af sæsonen. Men jeg ønsker at have Casemiro tilgængelig, fordi han har en kæmpe indflydelse på vores spil, fortæller ten Hag og uddyber.

– Ja (det er muligt, at erstatte ham), men som jeg har sagt, har vi også vundet mange kampe uden Casemiro. Han er ikke tilgængelig, så vi må gøre det med andre spillere. Det handler om de 11 på banen, eller lad os sige hele truppen, der skal vinde den her kamp.

Kampen på søndag falder kort inden den kommende landskampspause, hvorefter Erik ten Hag ønsker at gøre status på Manchester Uniteds sæson indtil videre.

– Efter søndag vil jeg lave mine konklusioner. Vi er i tre turneringer, hvor vi konkurrerer og ønsker at blive, så kampen på søndag er af stor betydning for os.

2 kommentarer
  1. En god presæson spiller som ikke fik en ordentlig chance, han kunne godt være blevet til en god breddespiller for os, men os fint nok han røg videre, for han var aldrig blevet en del af startelleveren, så jeg kan godt forstå han grebet ud efter hans chance et andet sted..

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  2. Pereira havde ikke niveauet til at blive samspillet i United, han fik mange chancer i min optik, men slog ikke til, syntes at han passer fint til Fulham.

    Dygtig tekniker og god sparketeknik men hans vision for spillet halter, i hvertfald på højeste niveau….dog en god dreng med en god attitude.

    En klar gevinst for Fulham.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Oplev braget mod Sevilla på Old Trafford: Fra 1.495,-

Næste artikel

Endnu en skade på midtbanen

ANNONCE