Ten Hag: Jeg vil gerne beholde Evans

Manchester Uniteds manager Erik ten Hag ønsker at skrive en ny og længere kontrakt med Jonny Evans.

En noget uventet spiller blev indskrevet i Manchester Uniteds trup denne sommer under klubbens pre-season kampe. Jonny Evans blev nemlig hentet ind på en fri transfer fra Leicester City på en kort kontrakt, otte år efter han tog afsked med klubben. I Uniteds pre-season kampe fik Jonny Evans en del minutter på banen mod blandt andet Lyon og Dortmund, og han har åbenbart imponeret Erik ten Hag nok til, at han nu ønsker at skrive en længere kontrakt med den 35-årige nordirer.

-Vi har haft flere samtaler, og når vi har noget nyt at fortælle, vil vi gøre jer opmærksom på det, fortalte Erik ten Hag på pressemødet op til Tottenham-kampen, som spilles lørdag kl. 18:30 på Tottenham Hotspur Stadium.

-Ja. Ellers ville der ikke være nogen samtaler, svarede Erik ten Hag, da han blev spurgt, om han havde lyst til at beholde Jonny Evans.

Hvilken rolle i klubben Jonny Evans er tiltænkt, fortæller Erik ten Hag ikke noget om. Der har dog været spekulationer om, hvorvidt Evans kunne indgå i trænerteamet på Carrington som spillende træner.

Jonny Evans er den eneste spiller i Manchester Uniteds nuværende trup, der har vundet Premier League med Manchester United og spillet under Sir Alex Ferguson.

Forrige artikel

Athletic: Stor uro i United

Næste artikel

OPTAKT: Ingen Maguire?

ANNONCE