Athletic: Stor uro i United

Sagen om Mason Greenwood fortsætter med at bringe Manchester United i uføre. Nye afsløringer fra The Athletic kommer nu frem.

Cirka samtidig som Manchester United tidligere på sagen annoncerede at Mason Greenwoods fremtid i klubben fortsat ikke var besluttet, så sendte The Athletic en længere artikel ud, som siden har skabt store uro i klubben.

Selvom Manchester United bekendtgjorde at undersøgelsen og analysen af Mason Greenwood-sagen fortsat ikke var færdig, så berettede The Athletic at klubben dog allerede havde en plan for hvordan den ville introducere Mason Greenwood tilbage på holdet.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

I planen hed det blandt andet at Greenwood ikke ville stå til rådighed for medier og velgørenhed i det næste stykke tid.

I dag beretter The Athletic med kilder i klubben så yderligere afsløringer.

Blandt andet havde klubben lavet en analyse af hvilke offentlige personligheder og ikke mindst journalister, som opdelte disse ‘influencers’ som enten “støttende”, “åbensindede” eller “fjendtlige’.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Mediet fortæller også at der efter deres afsløringer tidligere på ugen, var opstået nyt uro hos mange ansatte i klubben. Nogle medarbejdere har talt om at stoppe, mens andre har talt om kordinerede indsatser såsom strejker, hvis klubben vælger at beholde Mason Greenwood.

Ifølge mediet har Manchester United afholdt flere krisemøder torsdag og fredag, hvor ledelsen har forsøgt at retfærdiggøre at beholde Greenwood, men samtidig sagt at der ikke er taget en beslutning.

2 kommentarer
  1. Øj øj øj, hvor ville de klæde klubben at være mere åben i den her sag, og finde en løsning. Sgu synd for Greenwood, og den her nølen sætter klubben i skidt lys. Lige om lidt kommer der også en sag mod Anthony, og så kommer han heller ikke til at spille, og så udløber hand kontrakt, inden klubben finder ud af hvad de vil…

  2. Flere medier skriver at Greenwood har fået grønt lys af både ETH og spillertruppen…men man vil vente på at VM finalen i kvindefodbold er færdigspillet før man melder ud at Greenwood er tilbage i truppen, 18 mdr ude svare jo til en korsbåndskade og et brækket ben oveni….tager nok tid før han er tilbage i kampform desværre.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag klarmelder forsvarsspiller

Næste artikel

Ten Hag: Jeg vil gerne beholde Evans

ANNONCE