Ten Hag lover flere nye indkøb

Erik ten Hag lover at forstærke holdet yderligere med flere nye indkøb.

Erik ten Hag tror på, at det er vigtigt at få nye spillere til klubben, hvis hans første sæson hos Manchester United skal blive en succes. Den nye cheftræner ser især midtbanen og angrebet som prioriteter for at styrke holdet yderligere.

Tyrell Malacia var det eneste indkøb, som klubben sikrede sig, inden holdet tog afsted på deres pre-season-tour. Mens truppen har været i aktion, er der ydermere blevet skrevet kontrakter med danske Christian Eriksen, samt Lisandro Martinez fra Ajax.

Tidligere på touren sagde Ten Hag, at midtbanen og angrebet var prioriterede positioner at styrke, og han gentog fredag ​​behovet for at bringe nye ansigter ind på trods af flere lovende tegn de seneste kampe.

– Vi har skrevet kontrakt med Eriksen til midtbanen. Det er vi meget tilfredse med, fortæller Ten Hag.

– Jeg er meget tilfreds med præstationerne fra både midtbanen og angrebet i øjeblikket, tilføjer han.

Men selvom det er blevet til flere imponerende sejre i de seneste venskabskampe, ser Ten Hag stadig et behov for at styrke truppen yderligere for at opnå succes.

– Men jeg ved også, at det er vigtigt at have mange muligheder i truppen, da der er mange kampe, som skal spilles. Vi har brug for en stærk trup, hvis vi skal have de rigtige resultater, forklarer hollænderen.

– Så vi er nødt til at styrke truppen endnu mere. Vi kigger meget omkring os, men vi har også brug for de rigtige spillere, fortæller Ten Hag.

Forrige artikel

Jesse Lingard skriver under med Forest

Næste artikel

Startopstillingen mod Villa

ANNONCE