Ten Hag melder Dalot ude, Martial tvivlsom og Van de Beek færdig for sæsonen

Erik ten Hag gav på dagens pressemøde en update på skadesfronten.

Diogo Dalot måtte udgå med den skade i sejren over Charlton i tirsdags og der har indtil nu været tvivl om den portugisiske back, ville blive klar til Manchester-derbyet lørdag eftermiddag.

– Jeg regner med Diogo Dalot er ude og Anthony Martial trænede med i dag, så vi må vente og se, hvordan han reagerer på træningen og så tage stilling derfra. Vi tager beslutningen i morgen, udtalte Ten Hag på pressemødet i dag.

På pressemødet bekræftede Ten Hag, at Weghorst er tæt på at kunne blive præsenteret, men også at han ikke er i spil til morgendagens kamp.

– Weghorst var ikke mulig i de sidste uger, men det kunne have været en bonus, hvis han havde været det. Forhåbentlig er han her snart, men vi kan også vinde kampe uden Anthony Martial, tilføjede Ten Hag.

Udover update på Dalot og Martial, bekræftede Ten Hag, at Donny van der Beek er ude resten af sæsonen, men også at der er håb forude.

– Det er triste nyheder, at han (Donny van der Beek  red.) er ude resten af sæsonen, men den gode nyhed er, at hans knæ kommer til at blive okay igen. Han bliver klar til igen til at spille på højeste niveau og vil være klar til næste sæsons optakt, udtalte Ten Hag.

Heller ikke Jadon Sancho er i spil til kampen mod Manchester City, der bliver fløjtet i gang lørdag 13.30 dansk tid.

 

Forrige artikel

Ten Hag bekræfter: Weghorst er tæt på

Næste artikel

Manchester Uniteds næste cup-kampe fastsat

ANNONCE