Ten Hag om Uniteds VM-spillere: De skal være klar

Erik ten Hag fastlår, at de spillere, der lige nu spiller til VM i Qatar, skal vide, at de skal være helt klar, når de kommer tilbage.

Der er mange United-spillere ude og kæmpe for æren af, at kalde sig for verdensmester med sin nation. Hele 11 ud af 14 spillere er stadig med til kvartfinalerne. Og det betyder, at de ikke får meget pause før Premier League-sæsonen fortsætter. United-boss Ten Hag fastlår dog, at spillerne nok skal være klar.

– Man skal være klar til sæsonen, men jeg tror, vores spillere er vant til det. De er vindere, og de kæmper for VM-trofæet, men når de er ude – og forhåbentlig nogen som vinder – skal de håndtere det.

Erik ten Hag forklarer, at han og Uniteds stab allerede har gjort spillerne opmærksomme på, hvad deres forventninger er.

– Vi har gjort spillerne opmærksome på, at når de er ude af VM, så skal de komme tilbage til klubben og ligaen går i gang med det samme.

Manchester United spiller deres første vigtige kamp efter VM d. 21 december – altså tre dage efter finalen – hvor de møder Burnley i Carabao-cuppen.

Forrige artikel

Reservespækket start-11'er mod Cádiz

Næste artikel

Ten Hag om Ronaldo-afgang: Det hører fortiden til

ANNONCE