Ten Hag omfavner klubsalg: Investeringer er vigtige

Erik ten Hag siger til The Athletic, at han “kun ser det som en god ting”, at Manchester United er sat til salg.

Manchester United har sat klubben til salg og leder i skrivende stund efter de rette købere af klubben. Klubbens førsteholdsmanager, Erik ten Hag, fortæller, at han er informeret om udviklingen, men ikke har snakket med Glazer-familien, de nuværende ejere,  om situationen.

Ten Hag tror dog på, at et nyt opkøb af klubben kan give et nyt energiindskud, blandt andet med fokus på nye investeringer.

– Som jeg har forstået det, er det kun en god ting, da der kommer flere investeringsmuligheder. Når jeg kigger på resten af toppen af Premier League, har klubberne alle stærke investeringsmuligheder, som gør, at der er enorm konkurrence mellem syv eller otte klubber. Så de rette investeringer er vigtige, siger Ten Hag til The Athletic.

Som bekendt er det ikke meget, Glazer-familien har investeret i klubben. Tværtimod har de amerikanske ejere nærmere trukket pengene ud end pustet ind i klubben, og Ten Hag mener, det er vigtigt, at man får investeret i klubben, så man kan holde trit med resten af ligaen.

– Når man sammenligner med for fem eller 10 år siden, er konkurrencen blevet meget hårdere. Newcastle er kommet, og selv West Ham, og det ser man måske ikke i tabellen nu, men de har lavet store investeringer.

– Og så bestemt også Spurs, og så City, Chelsea og Liverpool, men dem behøver jeg ikke nævne. Du kan nemt nævne syv-otte hold, der kan kæmpe med i toppen, og selv i bunden ser jeg ingen svage hold. Alle hold er stærke, siger han.

Ten Hag fremhæver især Newcastle, som i efteråret 2021 blev overtaget af Saudi Public Investment Fund, som i dén grad har sat gang i tingene hos den nordengelske klub. Og måden, klubben er blevet drevet på rent sportsligt, inspirerer United-bossen.

– Newcastle har gjort det godt. De har lavet de rigtige investeringer, og det er man nødt til at anerkende. Imens har de skabt et godt miljø og en sund kultur, og her har Eddie Howe (Newcastles manager, red.) gjort det godt, fremhæver Ten Hag.

Forrige artikel

Robin van Persie på besøg på Carrington

Næste artikel

Avram Glazer: Processen fortsætter

ANNONCE