Ten Hag stormer ud af pressemøde efter spydigt spørgsmål

Erik ten Hag forlod hastigt pressemødet efter lørdag aftens kamp, hvor hans hold havde spillet uafgjort mod AFC Bournemouth.

Manchester United var heldige at tage fra Vitality Stadium med et point efter en sen VAR-afgørelse i holdets favør.

Det betyder, at Ten Hags hold kun har vundet én af sine seneste syv Premier League-kampe. Dette i en periode, hvor holdet kunne have nærmet sig en af Champions League-pladserne.

Efter kampen deltog den hollandske chef i et pressemøde med journalisterne på stadion. Pressemøderne efter kampe varer normalt omkring 10 minutter for Erik ten Hag, men i dag blev det et kort et af slagsen. Det nåede lige at vare lidt over fem minutter.

Selvom det på forhånd så ud til, at blive et kort pressemøde, virkede Ten Hag ikke begejstret over det sidste spørgsmål, han modtog.

– Erik, der er en fare for, at du ender på syvendepladsen. Hvis du kommer under syvendepladsen, vil det være den dårligste placering i Premier League-historien for United. Tror du, at du kommer til at ligge over …, nåede journalisten netop at sige.

Selvom spørgsmålet ikke nåede at blive afsluttet, svarede Ten Hag, mens han begyndte at rejse sig og forlade pressemøderummet:

– Jeg kommenterer ikke på det spørgsmål, det er ikke vigtigt i øjeblikket.

United ligger nu på syvendepladsen i Premier League-tabellen, og hvis de rykker yderligere ned, kan Ten Hag overgå David Moyes i at have klubbens dårligste placering i ligahistorien.

 

Erik ten Hag og co. kan se frem til at spille FA Cup-semifinalen mod Coventry City snart, hvor holdet endnu har en chance for at hente et trofæ i indeværende sæson.

1 kommentar
  1. Tja mon ikke EtH snart stormer ud af dørene på Old Trafford med et stort skoaftryk solidt plantet i røven….

    Nr 7 i Premier League, stadig med minus målscorer…og 7 runder tilbage.

    Det skal have konsekvenser.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag bebrejder individuelle fejl: »Vi har spillere, der kan præstere bedre med bolden«

Næste artikel

Jagten på nummer 250: Eddie Lewis, nummer 24, 1952-1955

ANNONCE