The Athletic-journalist: De Gea klar til at reducere løn – hvis United vil forlænge

The Athletic-journalisten Laurie Whitwell mener at vide, at David de Gea er klar til at gå ned i løn for at blive i Manchester United. Spaniernes kontrakt udløber til sommer, men klubben har en option på at forlænge aftalen med yderligere et år.

David de Gea har de seneste sæsoner været en omdiskuteret skikkelse i United-målet, og spaniernes nuværende kontraktsituation bliver tilsyneladende også overvejet grundigt ifølge Laurie Whitwell, der dækker Manchester United for The Athletic.

Ifølge Whitwells oplysninger er det en realistisk mulighed, at Manchester United kan indlede forhandlinger med spanieren om en ny kontrakt, hvor klubben vil gå efter at nedbringe spanierens løn.

David de Gea tjener 375.000 pund om ugen i sæsoner, hvor Manchester United er kvalificeret til Champions League. Lønnen er skrivende stund reduceret med 25%, fordi Manchester United ikke er at finde i det fineste europæiske selskab.

David de Gea selv skulle angiveligt være klar på at reducere sine løn, skriver Whitwell.

På trods af de Geas vilje til at reducere sin løn i forbindelse med en ny kontrakt, holder man i Manchester United øje med to andre målmænd, som passer ind i Erik ten Hags spillestil. FC Portos Diogo Costa og Athletic Bilbaos Unai Simon skulle være to spillere, der er at finde på Manchester Uniteds scoutingliste.

David de Gea har spillet 503 kampe for Manchester United, siden han skiftede til United fra Atlético Madrid i 2011.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

MEN: United arbejder på Garnacho-forlængelse

Næste artikel

Ten Hag: Sheriff var god opvarmning før West Ham

ANNONCE