The Athletic: Onana slutter sig først til Camerouns landsholdstrup efter kampen mod Tottenham

The Athletic skriver her til aften, at Manchester United, André Onana og fodboldforbundet i Cameroun har indgået en aftale om at udskyde målmandens ankomst til Camerouns landsholdstrup.

Mens afrikanske spillere i hele verden drager mod Elfenbenskysten for at spille AFCON-turneringen, som sparkes i gang den 13. januar, har Manchester Uniteds målmand fra Cameroun, André Onana, udskudt sin ankomst til deres trup. Det skriver The Athletic på deres hjemmeside.

Manchester United har været i dialog med Cameroun angående målmandens mulighed for at møde senere op i landsholdslejren. Takket være en aftale, der er blevet indgået mellem alle parter, er Onana tilgængelig for Erik ten Hag i klubbens kommende to kampe, hvor de røde djævle møder Wigan Athletic og Tottenham.

Efter opgøret på Old Trafford mod Tottenham den 14. januar rejser Onana straks afsted mod AFCON-turneringen i Elfenbenskysten. Her vil han repræsentere sit land, som står over for Guinea i deres åbningskamp den 15. januar.

AFCON-finalen spilles den 11. februar, hvilket betyder, at Manchester United måske skal undvære André Onana i 4 kampe. Det afhænger dog af, om Manchester United går videre i FA-cuppen mod Wigan, og om Cameroun når hele vejen til finalen.

Hvis Cameroun ikke formår at gå videre fra deres AFCON-gruppe, kan Onana undgå at skulle gå glip af nogen United-kampe.

Skal du med på holdet? OldTrafford.dk søger skribenter

 

Forrige artikel

United-duoen tilbage i fuld træning

Næste artikel

Den 14. januar finder United ud af, om klubben har brudt Premier Leagues økonomiske regelsæt

ANNONCE