The Athletic: Rangnick henter sportspsykolog ind

Ralf Rangnick vil hente tyske Sascha Lense ind til sin stab i rollen som sportspsykolog.

(Rettelse i sidste linje: Mike Phelan er fortsat i klubben)

Ralf Rangnick er kommet til Old Trafford for at ændre måden Manchester United-spillerne tænker fodbold på. Det markerer han med sit potentielt kommende træk, der bliver at bringe den tyske sportsspsykolog Sascha Lense til klubben.

Det skriver The Athletic mandag.

Sascha Lense er 46 år og har som spiller en fortid i Tysklands lavere fodboldrækker og har i årene 2015-2021 arbejdet som mentalcoach i RB Leipzig. Det kan derfor siges, at Rangnick og Lense kender hinanden godt.

Mandag eftermiddag skrev det anerkendte netmedie også, at amerikanske Chris Armas hentes ind som ny assistenttræner. 

49-årige Armas har en fortid som spiller i den amerikanske MLS, men mere vigtig har han været både assistent- og cheftræner i New York Red Bulls i Rangnicks tid hos Red Bull-koncernen. 

The Athletic beretter, at de to herrer i øjeblikket kun mangler at få arbejdstilladelserne på plads, før at de kan trække i arbejdstøjet på Carrington.

Der har siden ansættelsen af Rangnick floreret rygter om, at tyskeren ville udskifte staben, der opererede under Ole Gunnar Solskjær, med sine egne folk. 

Hvorvidt Rangnick ventes at hente yderligere folk ind til sin stab vides endnu ikke. Ligeledes er det uvist, hvad fremtiden byder for Kieran McKenna og Mike Phelan, der begge fortsat er i klubben, efter at Michael Carrick har forladt Old Trafford. 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

BBC: Tidligere MLS-træner bliver ny Rangnick assistent

Næste artikel

FA Cup: Gerrard kommer til Old Trafford

ANNONCE