The Athletic: United har tændt Kane-radaren

Der er dog langt til, at en begyndende forhandlinger endsige en endelig handel kan tage form, skriver mediet.

Før Manchester United vil tage de indledende skridt i en eventuel forhandling om at hente Tottenhams Harry Kane, så skal stjerneangriberen selv gøre det klart for alle, at han ønsker at forlade London-klubben. Det skriver The Athletic.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Journalisten Laurie Whitwell, der dækker Manchester United for mediet, skriver, at det ville være en handling meget ulig Kane, der er kendt for at have format og anstændighed. Men der er dog også en følelse af, at Harry Kanes fremtid i Tottenham er usikker, da han ikke føler sig sikker på at kunne vinde titler i klubben, erfarer Laurie Whitwell.

Allerede i 2015 forsøgte Manchester United under Louis van Gaal at gøre kur til Kane, og der har angiveligt også være følere ude siden. Dog skriver The Athletic, at Harry Kanes navn ikke står på den ønskeliste, Ole Gunnar Solskjær og rekrutteringsafdelingen afleverede i februar, men det kan ændre sig, hvis Kane ytrer et ønske om at skifte.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Covid-19, scouser-mareridt, United-stime og årets spiller

Næste artikel

Sky Sports-redaktør: Aubameyang er dét, United skriger efter

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share